ehsandark_xtw مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 7665 عنوان چیپس پختم 😀😀 105 بازدید | 6 پست خیلییی خوشمزه شده جاتون خالی.گسایی که میگن سرخ کن به درد نمیخوره اشتباه میگن.حیف روغنش کمه وگرنه ترد میشه و خوشگل تر.ببخشبن نصفش رو هم خوردن و بعد عکس گرفتم😁😂 جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم;) 1404/03/20 | 00:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khoneh_abi عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 601 حالا اگه ماکارونی ته دیگی و ترد هم دوس داری یبار امتحان کننه اینکه بخوای باهاش درست کنی نهوقتی از یخچال دراوردی میخوای گرم کنی به جای ماکرو ، یه بشقاب بذار تو اون من که خیلی دوس دارم
ehsandark_xtw مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 7665 حالا اگه ماکارونی ته دیگی و ترد هم دوس داری یبار امتحان کننه اینکه بخوای باهاش درست کنی نهوقتی از یخ ... ماکارونی ترد میشه؟؟باح باح جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم;)
khoneh_abi عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 601 ماکارونی ترد میشه؟؟باح باح اره من یبار هیمنجوری برای گرم کردن گذاشته بودم بعد دقیقه بالا گذاشتم اون تو موند دراوردم دیدم واقعا عالی شده بود ترد ترد
ehsandark_xtw مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 7665 اره من یبار هیمنجوری برای گرم کردن گذاشته بودم بعد دقیقه بالا گذاشتم اون تو موند دراوردم دیدم واقعا ... چند دقیقه موند؟ جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم;)
khoneh_abi عضویت: 1403/01/22 تعداد پست: 601 چند دقیقه موند؟ فکرکنم ۱۰دیقه ولی خب دستگاه به دستگاه فرق دارهگاهی داخلشو نگاه کن ببین ترد شد دیگه دربیار که نسوزه
ehsandark_xtw مدیر استارتر عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 7665 فکرکنم ۱۰دیقه ولی خب دستگاه به دستگاه فرق دارهگاهی داخلشو نگاه کن ببین ترد شد دیگه دربیار که نسوزه اوکی مرسی جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم;)