2777
2789
عنوان

مادر شوهرم دست روم بلند کرد

149 بازدید | 9 پست

دیروز برای نهار خانواده شوهرم رو دعوت کردم براشون قرمه سبزی پختم با ژله آلبالو و مخلفات حالا مادر شوهرم اومده از اول به من تیکه می‌انداخت که اره بابا ما مهمون نیومد خونمون ده مدل غذا درست میکردیم طفلک پسرم داره حیف میشه منم فقط خندیدم گفتم ببخشید مادر جان دیگه بیشتر از اون ازم بر نیومد آخه تازه عروسم هنوز زیاد بلند نیستم همزمان چندتا غذا باهم درست کنم بعد خواهر شوهرم برداشته میگه ماشاالله اولین تجربتونم نیست(میخواست بگه من خرابم) بعد مادر شوهرم می‌خنده و سرشو تکون میده منم عصبانی شدم بهش گفتم که به اون ربطی ندارد و این زندگی خودمه بعد دختره جیغ زد مادر شوهرم بلند شد منو محکم ها داد خوردم به میز باهاش برگشتم وای شوهرم هیچی نگفت

نمی‌دونم باید چیکار کنم تازه عروسم و زندگیم اینطوری شروع شده لطفا کمکم کنید

با شوهرت اتمام حجت کن که تا عذر خواهی نکنن و ابراز ندامت نکنن نمیری خونشون و اونا هم حق ندارن بیان خونتون

امیدوارم شوهرت آدم درست و درمونی باشه 

«بارالها...از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني...چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني...نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد...نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️🩹». {من همونم که یه روز می خواستم دریا بشم،می خواستم بزرگترین دریای دنیا بشم..آرزو داشتم برم تا به دریا برسم، شبو آتیش بزنم تا به فردا برسم⁦{...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یاد بگیر بخند، حواله بده و تکرار کن تا از حرص بمیره... واکنش که نشون میدی، دفعه بعد از همون نقطه حرصت رو درمیارن.

ضمنا منظور خواهرشوهرت احتمالا این بوده که دفعه اولت نیست مهمونی میدی، هر روز خانواده ات اونجا مهمونن. چه ربطی به خرابی داره 

ازدواج دومته مگه ؟ 😐عجب آدمای بیشعوری

وای با شوهرت اتمام حجت کناااااا 

بگو دفعه دیگه مادر و خواهرت همچین گوهی خوردن دهنشونو سرویس میکنما

ما را برگزیدند برای انسان بودن🌻🦋
2790
2778
2791
2779
2792