خداپشتمه مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 1199 عنوان میشه یه حمد برام بخونید که نگرانیم بی مورد باشه 97 بازدید | 6 پست یک ماه دیگه باید برم سونوگرافی تو رو خدا برام دعا کنید مشکلی نداشته باشم سالم باشم و بگن نرمال هستی با دل خوش برگردم شهرم ای خدای بزرگ الهی خیر ببینید 1404/03/19 | 23:07 7 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترروزهای،سخت عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 5101 🌱❤ کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫
دخترروزهای،سخت عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 5101 برامنم دعاکن ریم درگیرنشده باشه بااین داروها خوب شم خیلی درد دارم واذیتم کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫
خداپشتمه مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 1199 برامنم دعاکن ریم درگیرنشده باشه بااین داروها خوب شم خیلی درد دارم واذیتم بحق فاطمه زهرا خیلی زود خوب بشی و ریه ات هم درگیر نشده باشه. تو رو خدا التماس دعا خیلی نگرانم شاید خدا به دعای شما نگاه کرد
دخترروزهای،سخت عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 5101 بحق فاطمه زهرا خیلی زود خوب بشی و ریه ات هم درگیر نشده باشه. تو رو خدا التماس دعا خیلی نگرانم شاید خ ... انشالله عزیزدلم توام سلامتو تندرست باشی برات حمدو صلوات فرستادم ❤ کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫
خداپشتمه مدیر استارتر عضویت: 1399/09/12 تعداد پست: 1199 انشالله عزیزدلم توام سلامتو تندرست باشی برات حمدو صلوات فرستادم ❤ الهی خیر ببینی منم برای شما حمد خوندم
دخترروزهای،سخت عضویت: 1403/08/15 تعداد پست: 5101 الهی خیر ببینی منم برای شما حمد خوندم ❤🌱 کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫