tak_giiirl مدیر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6787 عنوان بچه هر کی هر چی میتونه از قانون جذب بگه | مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 40 پست اقااا بیایید بگید روی اینکه شخص خاصی جذب کنیم هم اثر داره؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊 1404/03/19 | 21:26 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سانیوس عضویت: 1404/03/03 تعداد پست: 1127 بچه ها در مورد رهایی با جزئیات توضیحات بدینو اینکه من نشونه های بسیار قوی میبینم ازش ولی برنمیگردهقب ... اینکه هی پیگیر نتیجه باشی هی بگی چرا اتفاق نمیوفته چیشد پس و.. چک کنی هیرها کردن اینه که درخواست کنی و بعد بی اهمیت باشی که اتفاق میوفته یا نه
tak_giiirl مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6787 بشین ماورای طبیعی شدن جو دیسپنزا رو بخون تا همه چیو بفهمی چشم که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
سانیوس عضویت: 1404/03/03 تعداد پست: 1127 من یه چیزایی خواندم ولی میگن ساب خیلی ضرر داره بعد اینکه اگه بخوای یه توصیه به من بگی که بتونم تسلط ... دروغ میگن که ضرر داره چون راه خوبیه اینطوری میگن که کسی سمتش نرهمتاسفانه من خودمم هنوز راهیو پیدا نکردم و کامل بشه افکارو کنترل کرد ولی اینو میدونم که مدیتیشن خیلی جوابه برای همه چی
tak_giiirl مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6787 دروغ میگن که ضرر داره چون راه خوبیه اینطوری میگن که کسی سمتش نرهمتاسفانه من خودمم هنوز راهیو پیدا نک ... مدیتیشن موندنی هست اثرش؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
سانیوس عضویت: 1404/03/03 تعداد پست: 1127 مدیتیشن موندنی هست اثرش؟ باید به صورت مداوم انجام بشهبعد از چندسال واست یه عادت روزانه میشه اصلا بدون اینکه بشینی میتونی مدیتیشن کنی و ذهنتو خالی کنی
tak_giiirl مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6787 باید به صورت مداوم انجام بشهبعد از چندسال واست یه عادت روزانه میشه اصلا بدون اینکه بشینی میتونی مدیت ... منظورم اینکه مدیتیشن برای جذب شخص خاص هم اثری دارع؟ که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
سانیوس عضویت: 1404/03/03 تعداد پست: 1127 منظورم اینکه مدیتیشن برای جذب شخص خاص هم اثری دارع؟ بعد از مدیتیشن تصویر سازی کن و بعد شکرگزاری
tak_giiirl مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6787 بعد از مدیتیشن تصویر سازی کن و بعد شکرگزاری بله حتما ممنون از راهنماییتون که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊
kosarturk عضویت: 1401/11/29 تعداد پست: 2286 چه طوری بزاریم کنار خب؟میشه کامل ترر توضیح بدی برام لطفاً ؟ بهش فکرنکن وقتی اومد ذهنت ذهنتو بایع چیز دیگه مشغول کنالبتع باید قبلش قانون جذبو انجام بدیمثلا حرفای خدایا شکرت و فلان ☁💙🍓🦋
tak_giiirl مدیر استارتر عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 6787 بهش فکرنکن وقتی اومد ذهنت ذهنتو بایع چیز دیگه مشغول کنالبتع باید قبلش قانون جذبو انجام بدیمثلا حرفای ... آها بله درست که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊