2777
2789
عنوان

بچه ها چجوری بفهمم نوزادم

153 بازدید | 21 پست

گوشاش در د میکنه 

نزدیک دوماهه خیلی ببخشید مدفوعش سبزه و یهو تو خواب گریه میکنه سه تا دکتر بردم این اخری گفت از دندونه ولی شربت سرماخوردگی هم داد بنظرتون بهش بدم ی دکتر هم گفت گوشاش چرک داره ی قطره روغن زیتون بریز چه کنم لطفا راهنمایی کنید کاملا بی تجربه هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با معاینه دکتر میفهمه

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏
چه داروی پدی لاک خوبه بهش بدم

ن بابا پدی لاکت مال گوارشه. باید آموکسی سیلین بدی اونم با تجویز دکتر نه خودسر

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭