2777
2789
عنوان

عشق ابدی

| مشاهده متن کامل بحث + 3100 بازدید | 78 پست
پولدار بودن؟

اره نسبتا

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صداشم از اول اینجوری بود؟

اره کلا من وقتی اولین بار کلیپ این برنامرو تو اکسپلورم دیدم از صدا فهمیدم ماهرخه چون ازون زیبایی واقعا چیزی نزاشته دیگه

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

اونی که برای اینا لباس انتخاب میکنه میگن یه ترکیه ای هستش.خیلی لباس های افتضاحی انتخاب میکنه برای ما ...

اره کلا لباساشون واقعا خز و قدیمیه

اره کلا من وقتی اولین بار کلیپ این برنامرو تو اکسپلورم دیدم از صدا فهمیدم ماهرخه چون ازون زیبایی واق ...

اخه من یه ویدیو قدیمی ازش دیدم صداش خیلی بهتر بود الان دو رگه شده 

جدیالان که کلی ژل و مل زده و به خودش رسیده

اره ولی خب قبلا واقعا بهتر بود و فیسش بشدت ملوس بود الانم احتمالا پیرساشو دراره خیلی بهتر بشه یکم خشنش کرده

اخه من یه ویدیو قدیمی ازش دیدم صداش خیلی بهتر بود الان دو رگه شده

صداش کلا خشدار بود و یه مدل خاصیه همیشه همین بود حالا شاید الان یکم بیشتر شده باشه 

از نظر درسی باهوش بود؟

نه مدرسمون غیر انتفاعی بود نمره میداد بهش که پاس بشه سال اخر که پیش دانشگاهی بودیم فیزیک و فک کنم دینیمون نهایی بود که اونارو افتاد البته خودمم فیزیکو افتادم چون استادامون تستی کار میکردن نه تشریحی تقصیر اون بنده خدا نبود 😂ولی در کل تنها دغدغه ای که نداشت درس بود

ولی خب هدفش رو پیدا کرد و الان اون از شما خیلی موفق تره

بستگی داره موفقیت و بچی بگی 

صداش واقا افتضاحه اهنگاش افتضاح تر و با یه برنامه ی درپیت معروف شده چه چیزی اخه کشف کرده یا به کجا زسیده

قطعا یه بلاگر که تو کوچه پس کوچه های ترکیه دنبال دوست پسر میگرده از یه دانشجوی پزشکی که ازدواج موفق داشته نمیتونه موفقتر باشه مگر برای ادمای سطح پایین مثل خودش

اگه منظورت پوله آره به لطف فالوورهایی که الان داره میتونه تبلیغ بگیره و پول خوبی در بیاره ولی تو زمینه درسی یا حرفه اش موفق نیست

[QUOTE=385016903]

استارتر عزیزم من با نظرتون موافق نیستم ، اسمشو گذاشتن عشق که این سطح از هرزگی و بی مایگی و پوچی و هوس رو بپوشونن ...بیچاره عشق 

این برنامه هم که کاملا هدفش مشخصه در زمانی که مارو از داروهای اساسی هم محروم کردن این فیلم ها فرت و فرت رایگان میرسه دستمون که جوونامون لاقید و بی بندوبار بار بیان و خانواده معناشو از دست بده و هزارتا تبعات دیگه 

از این پرستو صالحی متنفرم که با عناد تمام میخواد ذات کثیفشونو در قالب این رئالیتی شوی پوچ برای مردمی که پاک‌ترین مردم دنیان زیباسازی کنه و بگه الان همه همینن اگر شما این مدل روابطو نداری فکری برای خودت بکن .... در صورتیکه اگرم الان دورو ور ما کسایی اینجور رابطه هایی دارن بازم تاثیر گرفته از همین جوی بوده که قبلترها تو ماهواره و رسانه های اجتماعی براشون زمینه سازی و عادی سازی کردن

یکی از دوستان گفته بود مگه شما هنوز فیلمای آبدوخیاری صدا و سیمای ایرانو میبینین؟ من سوالم اینه الان این برنامه عشق ابدی خیلی پرمایه و پرمعناست؟ چقدر آدم باید خود تحقیر باشه که هرچی که از اونور باشه رو مثل ندیده ها ، معنادار و پرمایه بدونه و همه چیز خودشو چه خوب و بد زیر سوال ببره 

تمدن و فرهنگ از همین خاک و همین مردم معناشو گرفته

کمی به کارایی که میکنیم فکر کنیم ببینیم برای خودمون و اطرافیانمون چه پیامدهایی داره