2777
2789
عنوان

عشق ابدی

| مشاهده متن کامل بحث + 3106 بازدید | 78 پست
از نظر شما ملاک خوب بودن دختر ب دوس پسر نداشتن و الکل نخوردن و این چیزاس؟؟

قطعا! 

دوست پسر داشتن با خط قرمز و رعایت حدود و داشتن رابطه هدفمند اصلا بد نیست من خودم سالها با کسی بودم تا ازدواج کردیم اما روابط متعدد بدون هیچ چهارچوبی قطعا نشونه ی خراب بودنه و توجیح دیگه ای نداره

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ولی قبول دارید طناز روز اول چ خوشگل بود 

همینطور بقیه منفورا 

هرچی میگذره قسمتای جدید میاد انگار زشتر میشن ذات واقعیشون رو میشه من میگم هرکی ذاتش خرابه قیافشم زشت میشه

به وینی الکی ایراد گرفتن.برنامه اش خیلی خیلی بهتر از اینا بود

خدا سال بعد رو بخیر کنه

یکی از یکی بدتر 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

این شش میلیونی که ویوشو بالا بردن دقیقا کیا هستن؟همینا🤣

دقیقا میبینن بعد برای ما فاز میگیرن اه اه و پیف پیف شما چه قدر وقت تلف میکنید...خب بگو دیدم منم خوشم نیومد بی محتواس 

ولی قبول دارید طناز روز اول چ خوشگل بود همینطور بقیه منفورا هرچی میگذره قسمتای جدید میاد انگار زشتر ...

اره دقیقا

از بقیه خوشم می اومد که رفته رفته بدم اومد ازشون

اون میلاد خیلی موذیهههه.میگن رل داشته.شنیدی توام؟

خیلی دختر تو چش و خوشگلی بود یا معمولی؟بعد متولد چنده

خیلی زیباتر از الانش بود،تمام کلاس محوش میشدن معلما همیشه میگفتن اسمت چقدر برازندته،من روز اولی که دیدمش واقعا نمی‌تونستم چشم ازش بردارم انقدر زیبا بود موهای مشکی بلند و فر داشت اما رفته رفته بقدری رفتارای زشت بروز داد که انگار تو چشم بقیه زیباییشم کمتر شده بود،گفتم که۷۵

اگر کسی برامون دست نزنه ما موفق نیستیم؟اون همه تلاش هایی که کردی ولی دیده نشد؛ اون همه رنج هایی که کشیدی اما کسی متوجهش نشد..فقط باید دیگران بدونن که تو، توی خلوت خودت چه سختی ها و مشکلاتی رو تجربه کردی تا تو موفق باشی؟لطفا به خودت افتخار کن حتی اگه هیچکس برات دست نزد، خودت دست بزن🫵🏼❤️

دقیقا میبینن بعد برای ما فاز میگیرن اه اه و پیف پیف شما چه قدر وقت تلف میکنید...خب بگو دیدم منم خوشم ...

یه جوری میگن وقت تلفی انگار خودشون چیکار میکنن🤣😂البته بگم من خودمم اولش میگفتم نمیبینم و فلان.ولی رفتم دیدم😂با خودم گفتم من که همش تو اینستا ول میچرخم به جاش برم اینو ببینم از بقیه جا نمونم

کی برنده شد؟معلوم نیست؟

نه گفتن صد قسمته فعلا مونده تا معلوم شه

اره دقیقااز بقیه خوشم می اومد که رفته رفته بدم اومد ازشوناون میلاد خیلی موذیهههه.میگن رل داشته.شنیدی ...

اره میگن رفیق نگاره 😬چی راجب میلاد فکر میکردیم چیشد 

ترانه ام اخه اوضاش خراب بوده الان افشاگری کردن یوتیوب برو ببین نامزدش بوده

خیلی زیباتر از الانش بود،تمام کلاس محوش میشدن معلما همیشه میگفتن اسمت چقدر برازندته،من روز اولی که د ...

اونی که برای اینا لباس انتخاب میکنه میگن یه ترکیه ای هستش.خیلی لباس های افتضاحی انتخاب میکنه برای ماهرخ