2777
2789
عنوان

قرص میزوپروستول

2223 بازدید | 6 پست

قرص میزوپروستول ۲۰۰

دکتر گفت اینجوری استفاده کنم 

دوتاشو یه کم خیس کنم واژینال استفاده کنم 

دوتا هم زیر زبون

بعد اگه اتفاقی نیفتاده 

دوتا رو نصف کنم هر چهل دقیقه نصفش رو بزارم زیر زبونم

بعد زعفرون هم بخورم و طناب هم بزنم

شما تا حالا استفاده کردید ؟

دکترت از خطرای سقط تو خووه چیزی بهت نگفت؟ بهت نگفت ممکن ایست قلبی کنی؟ممکنه رحمت پاره بشع ممکن تاکی ماردی بشی ممکن خونریزیت شدید باشه؟ دکترن نگفت باید تو بیمارستان باشه و مادر تحت مراقبت؟

دکترت از خطرای سقط تو خووه چیزی بهت نگفت؟ بهت نگفت ممکن ایست قلبی کنی؟ممکنه رحمت پاره بشع ممکن تاکی ...

نه شرایط بستری شدن ندارم 

دوتا بچه کوچیک دارم کسی هم نیست حتی یک ساعت نگهشون داره

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

نه شرایط بستری شدن ندارم دوتا بچه کوچیک دارم کسی هم نیست حتی یک ساعت نگهشون داره

اصلا نمیتونیم بستری شی چون بستری شدن برا کسایی که اندیکاسیون سقط دارن نه برای سقط عمدی

خلاصه من بهت گفتم فک نکن بی عارضه است ما دو هفته قبل مرگ مادر داشتیم که سرخود قرص میزو استفاده کرده خودشم ماماست و همکارمون!!!فوت شد به همین راحتی

اصلا نمیتونیم بستری شی چون بستری شدن برا کسایی که اندیکاسیون سقط دارن نه برای سقط عمدیخلاصه من بهت گ ...

خب الان این دوز مشخص شده زیاده؟

یا اصلا شیوه استفاده اش درسته ؟

اصلا نمیتونیم بستری شی چون بستری شدن برا کسایی که اندیکاسیون سقط دارن نه برای سقط عمدیخلاصه من بهت گ ...

این قرص رو بعد زایمان طبیعی تو بیمارستان بهم دادن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز