rpwp مدیر عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 4048 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 71 پست نمیدونم چقد درست دربیاد،ولی بپرسین حالا هرچی همون لحظه حسم گفت میگم هر مهمی یروز بی اهمیت میشه. 1404/03/19 | 19:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
rpwp مدیر استارتر عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 4048 خداکنه مریم بارداره دخترخالم؟فردا کلاس برگزار میشه؟ اولی بله دومی نه هر مهمی یروز بی اهمیت میشه.
دخترک1111 عضویت: 1403/11/30 تعداد پست: 13722 چون آدم خوبی نیست شاید از نظر تو اینه البته اگه بدی کرده باشه پس میده
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25220 اولی بله دومی نه صبح میریم واسه تمرین؟آزمون امروز حدودا چند میشم؟اولی درسته اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
rpwp مدیر استارتر عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 4048 صبح میریم واسه تمرین؟آزمون امروز حدودا چند میشم؟اولی درسته آره حدودا ۱۸ اینا(کلا عدد ۱۸ برات حس میکنم😂) هر مهمی یروز بی اهمیت میشه.
rpwp مدیر استارتر عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 4048 گلم حس ح به من چیه؟اونو بخاطر من گذاشت؟ بله هر مهمی یروز بی اهمیت میشه.
mehtajon عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 25220 آره حدودا ۱۸ اینا(کلا عدد ۱۸ برات حس میکنم😂) 😂😂 خداکنههه من میبینم اون روزو اره درسته بنظرت من (ف) س دوسم داره یا اَب...؟شخصیت خودم؟ اصلا درخواست ندین دیگه قبول نمیکنم❌الله💜زائری بارانی ام، آقـا بـه دادم مـی رسی؟!بی پناهم، خسته ام، تنها؛ به دادم می رسی؟!❤️🩹یاحسین یاشریفه خاتون یارباب یاام البنین یجایِمتندیدمكِخیلیقشنگبودنوشتهبود:بعضیهامعتقدنوقتیدوگوشانسان روکنارهم قرار‹ بدیمشکلقلبایجادمیشه ›وکلمهقلببهانگلیسیمیشه: ‹ Heart ›كِدر وسطشکلمهگوش‹ Ear › وجودداره :) . .و میگن :♡برایتصاحبقلبکسیابتدابایدیادبگیریدبهشگوشبدید . .💙′🔓′! ›♥️برچهره ی دلربای مهدی صلوات♥️یدونه صلوات مهمونم میکنی مهربونم💗«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود.سنم درسته
rpwp مدیر استارتر عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 4048 حس اقای »ح « به من نگفتی عشقم گفتم که خوبه هر مهمی یروز بی اهمیت میشه.
زیبا۱۱ عضویت: 1399/03/13 تعداد پست: 33184 گفتم که خوبه اجی من دوسه شبه بدجور دلم گرفته بدجور حس غم دارم انگار چرا علتش چیه