leila۲۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 5409 عنوان چی جواب بدم 53 بازدید | 11 پست خانما من پسرم ۱ سال و نیمه س و ی کم ریزه س هر کی میبینه هی میگه چقدر لاغره و....چ جوابی بدم ک دهنشون بسته بشه خسته شدم دیگه مخصوصا خانواده شوهرم خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم 1404/03/19 | 17:55 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golines عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 204 بچه ات را سعی کن هر جایی نبری یعنی چیبخاطر حرف مردم بچش رو بی اعتماد به نفس بزرگ کنه؟
leila۲۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 5409 بچه ات را سعی کن هر جایی نبری اصلا جایی نمیرم ولی متاسفانه نزدیک خانواده شوهرمم داخل ی ساختمان هستیم میبینم همدیگه رو گهگدار خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم
leila۲۳۷۱ مدیر استارتر عضویت: 1402/08/07 تعداد پست: 5409 عجب ادمای فضولی خیلیییییی فضول و بی شعور خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم
_____فلسفه_____ عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 510 یعنی چیبخاطر حرف مردم بچش رو بی اعتماد به نفس بزرگ کنه؟ بچه ۱.۵ساله اخه درکی از اجتماع و اعتماد به نفس داره سنش که رفت بالای ۳سال حرفت صحیحهتا سه سالش هم بشه چاقتر میشه البته. اگر برنامه غذایی برایش تعیین کنیالان زیاد بیرون خصوصا سمت اشناها و اقوام فضول نبرش
golines عضویت: 1403/04/31 تعداد پست: 204 بچه ۱.۵ساله اخه درکی از اجتماع و اعتماد به نفس داره سنش که رفت بالای ۳سال حرفت صحیحهتا سه سالش هم بش ... خب شاید فرم بدنش همین باشه بزرگم بشه باید از الان بپذیرن و نه خودشون و نه بچه رو به خاطر آدم های فضول اذیت نکنن
_____فلسفه_____ عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 510 خب شاید فرم بدنش همین باشه بزرگم بشه باید از الان بپذیرن و نه خودشون و نه بچه رو به خاطر آدم های فضو ... تا زمانی که خردساله میشه با مشاوره یک دکتر تغذیه مشکلش را حل کرد
_____فلسفه_____ عضویت: 1403/04/30 تعداد پست: 510 تا زمانی که خردساله میشه با مشاوره یک دکتر تغذیه مشکلش را حل کرد واکنش مستقیم راه بعدی و تاثیر گذارهلطفا در مورد بچه من نظری ندید چون ممکنه از واکنشم ناراحت بشیدبه یکی بگی همه توجیح میشند