2777
2789

ازش سرد شدم و دیگه کاری باهاش ندارم اونم تقریبا همینطور شده حس میکنم طلاق بگیرم پیشرفت میکنم از قبلم با عشق ازدواج نکردم. باهاش و قهر میکنه همش ولی نمیگه طلاق بگیریم اون منو دوست داره ولی من نه

خو بگو طلاق 

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما که هر چندماه یکبار همین اوضاع رو داریم هی طلاق و جداییمثلا همین دیشب

منم

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

نه

پس طلاق عاطفی دو طرفه س

ولی بعضی آقایون واقعا احمق و کوچیک مغز تشریف دارن اونا ۹۰ درصد مشکلات زناشویی رو میتونن راحت حل کنن اما نمیدونم چرا  کر ،و کور، خنگ میشن

اینقدر خانما مهربون با گذشت هستن که راحت کنار میاین، اما کو کسی که لیاقت داشته باشه

از چیزهایی که بدش میاد یک امار بگیر 

شبانه روز اونها را به خاطرش بیار 

مثلا غذایی که دوست نداره را بپز 

رفتار که دوست نداره را انجام بده

این خیلی تاثیرگذاره

علاوه بر اینکه خودش زودتر طلاق میخواهد ممکنه بگه حاضرم هر چی دارم. بدم که شررت از سر من کم بشه  

امتحان کن

پس طلاق عاطفی دو طرفه سولی بعضی آقایون واقعا احمق و کوچیک مغز تشریف دارن اونا ۹۰ درصد مشکلات زناشویی ...

دقیقا حرفای دل منه حتی من بهشم میگم ولی خودشو میزنه به نفهمیدن

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫