2777
2789
عنوان

طلاق

108 بازدید | 6 پست

سلام به همه … 

من مادر پدرم رابطه خوب و اوکی ای داشتن و سی سال با هم در هر شرایطی کنار اومدن  و واقعا با ارامش زندگی کردن ، ولی یکی دو سالیه خانواده پدریم باعث شدن توی خونه ما همیشه جنگ اعصاب باشه ، و این چند وقت اذیتاشون به حدی زیاد شده و انقد همچیو سخت کردن که مامانم میخواد طلاق بگیره و فقط منتظره شرایط من بهتر شه اقدام کنه چون اصلا رابطشون الان خوب نیست جاشون رو خیلی وقته از هم جدا کردن و اصلا باهم حرف نمیزنن ، راستش نمیدونم ، استرس دارم ، نگرانم و به شدت از اینده میترسم ، نمیدونم در قبال طلاق پدر مادرم من چه واکنشی باید نشون بدم ، من به عنوان بچه کوچیکتر خونه همیشه همدم هر دوشون بودم ، حالا نمیدونم باید کنار کی باشم ، از طرفی حق صد درصد با مامانمه از طرفیم بابام خب پدرمه نمیتونم بگم اوک فقط مامان . ممنون میشم اگر تجربه مشابه دارین یا توصیه ای دارین باهام به اشتراک بزارین .

اون روی سگم باهاتون صحبت میکنه ، بفرمایید.

دخالت نکن سعی کن لباس اتو میکنی یا هرچی صلوات بفرستی ختی جاروبرقی میکشی بعدم اکه از کسی چیزی اورد براتون نخورین هدیه دادن بدین نیازمند ببین درست میشه یا نه

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی جلوی بابات هستی بگو مادرم همیشه میگه پدرت واقعا مرده و روی دستش نیست

وقتی هم جای مادرت هستی بگو بابا میگه مادرتو اندازه ی تمام دنیا دوست دارم 

از طرف پدرت یک کادو بگیر بده به مادرت

از طرف مادرت هم یک کادو بگیر بده به پدرت 

بعد این دوتا ناخواسته باهم روبرو میشن و خیلی راحت میشینن و مشکلاتشونو حل میکنن و از دل هم در میارن و تموم میشه 

بعد 30 سال زندگی طلاق اصلا معنایی نداره 

شما و بقیه ی خواهر و برادرات اینکار رو انجام بدید مشکل پدر و مادرتون رفع میشه به هیچ کسی هم نگید و پای غریبه ها رو وسط نکشید