2777
2789
عنوان

فامیلای سمی و فضول راهکار بدید😶

195 بازدید | 31 پست

من دوماهی هس که نامزد کردم ینی صیغه محرمیت خوندیم 

بعد برام انگشتر نشون اوردن 

و یه ماه بعد از نامزدی هم که تولدم بود نامزدم کادو یه دستبند یه گرمی و یه ساعت برند که ۹ تومن قیمتش بود 

بهم داد 

اون روزی زن عموهام گفتن انگشترتو در بیار ببینیم چطوره 

سبکه یا سنگین

یا پرسیدن دستبندت چن گرمیه 

یا عید قربان مادربزرگم رنگ زده نامزدت عیدی چی واست اورده

بازار میرید برات خرید میکنه؟ 

و از این دست سوالای خاله زنکی 

من دوست ندارم جواب بدم بهشون 

چطوری بپیچونم یا بحثو عوض کنم ؟ بلد نیستم

یا چی بگم که دیگه از این فضولی ها نکنن

از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱  

وای چه بد 

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بپیچون

همین دیگه بلد نیستم بپیچونم 

چطوری بپیچونم؟

از قول مولانای جان :بیرون ز تو نیست هر چه در عالم هست ،در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی ✨️🤍آخرِ صبر، سبزه ...🌿🌱  

نمیدونم آرام جان است

بگو نمیدونم چنده یا چند گرمه

هرچی پرسیدن مختصر بگو وتعریف کن 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

همشو بگو نمیدونم... هرچی پرسیدن بگو نمیدونم در جریان نیستم دوبار اینجوری بگی میفهمن نمیخوای بگی😬

مثلا مادر بزرگم پرسید عیدی چی برات اوردع؟ 

بگم نمیدونم😂

بگو از قیمت ها نمیپرسم خوب نیست 

همه شما سرباز هستید خانم‌ها همه شما ،،،حالا یا در جبهه حق میجنگی یا سنگ باطل رو به سینه میزنید.       همه شما سرباز هستید راه سومی وجود ندارد ❌

قبولی کنکور 

استخدام 

ازدواج 

بچه دار شدن 

خونه خریدن 

و...........

برای هیچکدومشون راهکاری نداشتم بنابراین سالهاست که از چشم اقوام فراری ام و لعن و نفرین خدا بر آنان که سالهاست آرامشم رو گرفتن 

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .

چطور خجالت نمی‌کشند میپرسن

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... .خداروشکر تورکم 😎مردان با غیرت زنان باوقار♥️ تورک اولماق چوخ چتیندیر چون بیر دونیا قاباغندا دایانب تورک اولماماق اوندان دا چتیندیر چون بیر تورک قارشیندا وار 😎🙂 حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمیدونم کدوم تاپیک بودیم دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

مثلا مادر بزرگم پرسید عیدی چی برات اوردع؟ بگم نمیدونم😂

نه اینو نمیگم مثلا میگن دستبندت چند گرمه اینو چند خریدی بگو نمیدونم... در حواب این سوال مثلا بگو دستشون درد نکنه کم نذاشتن واسم و بحثو عوض کن 

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
همین دیگه بلد نیستم بپیچونم چطوری بپیچونم؟

بنظر من جواب نده یابگو الان دیرشده یرم بعدا اومدم میگم همش دردسترس  نباش خلاص😄😄

الله اکبر_ الله اکبر_ الله اکبر/خدایا بهرکی بچه نداره بچه بده بهرکی هم دادی حفظ کن براش الهی آمین🤲