2777
2789

سلام عزیزای دلم 

من یه یه دوستی دارم که همسایه ماست متولد ۸۴ ام هست فک کنم این دختر خانوم پشت کنکور و داره درس میخونه برای کنکور مامان من برا یبر آرم دنبال دختری میگیره برای اینکه داداشم باهاش ازدواج کنه ما تا حالا چندین گل و شیرینی بردیم چندین گل رفتیم اما نشده یا برادر من مخالف بوده به خاطر هر دلیلی یا اینکه در دو یه سه مورد اون ها مخالف بودن 

خب خانما داشتم میگفتم مادر من گفت که بریم خواستگاری این دوستم 

دوست من سه تا بچه آن یه خواهر بزرگتر داره که ازدواج کرده و یه بردار کوچک تر و اینکه مامانش ماشین داره منظورم اینه خودش رانندگی می‌کنه و اغلب با مامانش و باشم ماشین سنگین ( انشاءالله خدا بیشتر بهشون بده❤️🤗) دارم میگم اینجوری که بدونید بعد دیگه خلاصه خانواده با فرهنگی ان خوبن بعدش مامانم گفت این دوستت هست و اینا من دوستم عکس پروفایلش رو نشون پدر و مادرم دادم نظرشون عوض شد و بیخیال شدن بگین من اشتباه کردم یا نه؟؟؟؟؟؟؟

که عکس پروفایل این دوستم رو نشون پدر و مادرم دادم تروخدا بگین اشتباه کردم گناهی کردم لطفا بگیننن😭😭😭😭😭 

عکسش م‌گه چ جوری بود

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا چرا عذاب وجدان داری

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)