2777
2789
عنوان

اگ تو رابطه این بیاین یچیز کشف کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 64 پست
ارره دقیقاجالبه بعضی زنا میگن شاید مرده بدش بیاد. اما عجیبه چون مرده خوششم میاد حس قدرت میگیره

اگ از مردشون پول نخوان عادت میکنه و واقعا بدش میاد وقتی بهش میگی پول بده ولی وقتی همون اول ازش پول میخوای عادتش میدی و اینجوری خوشحال میشه بقول شما حس قدرت میگیره🥲

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگ از مردشون پول نخوان عادت میکنه و واقعا بدش میاد وقتی بهش میگی پول بده ولی وقتی همون اول ازش پول م ...

اره عزیزم دقیقا

ایشالا زنا قدر خودشونو بدونن ب کم راضی نباشن از خودشون نزنن

از کجا فمیدی قصدش جدیه؟

1سال فقط رفیق بودیم بعد کم کم رل زدیم و همون موقع ب خونوادش گفت بعد منو ب خونوادش معرفی کرد و.. مال هم شدیم

(پسریکه ب همه اعلام میکنه این دختر زن ایندمه تقریبا میشه روش حساب کرد)

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲گاهی آدم‌ها از درون خسته می‌شوند، خستگی‌ای که هیچ خوابی درمانش نمی‌کند.

عالیه😁من وضعیت مالیم معمولی هست ولی اینکه از کسی پول بگیرم احساس بدی به خودم دارم

اولاش منم اینطور بودم بعد باورکن لذتبخش میشه برات😂🤦🏻‍♀️