2777
2789

البته شوهر هم نه هر شوهری که که واقعا عاشقم باشه و بهم اهمیت بده

ولی خ اکثر اوقات دلم میخواد تنها باشم حوصلا خودمم ندارم،

نمیدونم چمه

یجوری انگار دلم یکیو میخواد که نسبت بهش مسئولیت نداشته باشم دوستم داشته باشه و دوستش داشته باشم🥴

❌❌بچها کاربری دست سه نفره پس منطقیه که تاپیکای متفاوت و بیربط باشه تو این کاربری❌❌🌸من از بیگانگان هرگز ننالم، که با من هر چه کرد آشنا کرد🌸

اگر نوجوانی طبیعی هست چون تو غلیانات احساسی هستی ...

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان یکی از دوستام شوهر کرده بخدا نه قیافه خوبی داره نه خیلی دخترونه طوره، قدش بلنده ولی زیبایی خاصی نداره،

حالا چه شوهری کرده اوفففف خوشگل و قد بلند و مردونه

البته من خیلی خوشحال شدم براش که ازدواج کرد و سر و سامون گرفت، ولی خب من میگم خب منی که قیافه معمولی دارم و ازش پایین تر نیستم خب چرا کسی نمیاد سمتم

اصلا یکیو میخوام بیاد سمتم ببینم حسش چجوریه شاید دلم خواست

❌❌بچها کاربری دست سه نفره پس منطقیه که تاپیکای متفاوت و بیربط باشه تو این کاربری❌❌🌸من از بیگانگان هرگز ننالم، که با من هر چه کرد آشنا کرد🌸

اگر نوجوانی طبیعی هست چون تو غلیانات احساسی هستی ...

۲۷ سالمه کاش نوجوون بودم😂

از بس کسی دورم نبوده اصلا نمیدونم پیش یه مرد بودن چه حسی داره

تو فامیلمون هم پسر هم سن و سال من نیست اگرم هستن از من کوچیکترن که کلا کنسلن پسرای کم سن

۲۷ سالمه کاش نوجوون بودم😂

عه عجب چون الان اونقدر همه خسته هستن هم میخوان شوهر کنن و همسر بشن هم از مسئولیت و تکالیف زن بودن متنفررن 

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

عجیب نیست دید اکثریت مردم به ازدواج همینه مرد وزن هم نداره .برای همین آقایان از ازدواج فراری هستند خ ...

من دوست دارم برم سر کار کار بیرونو دوست دارم

گاهیم دوست دارم کارای خونه کنم از کارای خونه کم نمیارم خیلی فرزم ولی خب چیزی نیست که من بخوام انجام بدم میخوام استعدادام واقعا شکوفا بشن دوست ندارم زنی بشم که از همون اول درگیر خونه و زندگی بعدم بچه بعدم خودم کلا فراموش بشم

دوست دارم فعالیت خارج از خونه داشته باشم کار کنم باشگاه برم کلاس برم 

دوس داشتن مسئولیت داره نمیشه

همون از مسئولیتش فراریم

عه عجب چون الان اونقدر همه خسته هستن هم میخوان شوهر کنن و همسر بشن هم از مسئولیت و تکالیف زن بودن مت ...

دقیقا میخوام زن یکی بشم ولی نمیخوام خونه داری کنم مسئولیت تو خونه داشته باشم

کلا از خانه داری بدم میاد با اینکه واقعا تو خونه داری خوبم ولی دوست ندارم 

فعالیت خارج خونه دوست دارم

دقیقا میخوام زن یکی بشم ولی نمیخوام خونه داری کنم مسئولیت تو خونه داشته باشمکلا از خانه داری بدم میا ...

خب پس به بلوغی که آماده ازدواج شده باشه نرسیدیم چون اون مسئولیت های یه خانوم هست که تبدیل به همسرش میکنه البته اونموقع هم میتونین باشگاه و ....برین دیگه ...

اخه کل عمرم رو بزارم پای اجاق گاز و تمیز کردن خونه که چی بشه وقتی پتانسیلم خیلی بالاتر از خونه داریه. بنظرم زندگی زن وقتی شوهر میکنه متوقف میشه

بچه هم دوست دارم ولی از بچه داری متنفرم، متنفرم کل عمرمو پای یکی دیگه هدر بدم، که چی بشه، دوستم ندارم بچه بیارم بزارم پیش فرد دیگه ای چون مسئولم درمقابلش اگه بیارم واقعا از جون و دل باید پاش وقت بزارم که بدم میاد

خب پس به بلوغی که آماده ازدواج شده باشه نرسیدیم چون اون مسئولیت های یه خانوم هست که تبدیل به همسرش م ...

آخه چرا مسئولیت زن تو خونه باشه؟ وقتی میتونه از پتانسیلش از استعداداش استفاده کنه؟ 

عملا زندگی زن بعد ازدواج تو بشور بساب و بچه بزرگ کردن میگذره

خب پس به بلوغی که آماده ازدواج شده باشه نرسیدیم چون اون مسئولیت های یه خانوم هست که تبدیل به همسرش م ...

اگه من برم سر کار و نصف چه بسا کل خرج خونه رو دربیارم آیا شوهرم خودش رو موظف میدونه تو همه کارا و بچه داری سهم خودشو انجام بده؟

سوال من اینجاست، همچین شوهری اصلا پیدا میشه؟

پسر ایرانی که عمراااااا همچین کاری کنه، زن میگیره که بتونه ریخت و پاششو جمع کنه و شکم و زیر شکمشو سیر کنه اصلا از رشد کردن با هم چیزی سر درنمیاره