2777
2789
عنوان

به شوهرم از مادرش گله کنم

1186 بازدید | 86 پست

من دستم روز دوشنبه بریدم و بخیه زدم 

بعد همه کارهای خونه رو شوهرم می‌کنه منظورم پختن و شستن و ایناست ...

جمعه عید بود غروب رفتیم یه سر خونه مادر شوهرم

دستمو دید پانسمان داره اما اصلا به روم نیاورد 

وقتی شوهرم بهش گفت که دستم بخیه خورده یه آها کرد و اصلا نگفت چرا مراقب نبودی ، زودتر خوب بشه یا اگه کمک میخوای بگو ، یا تعارف بزنه که غذا درست کنه 

در حالیکه سه بار مریض بود و من براش غذا درست کردم بردم هیچ ، هر بار هم ناخوش بود زنگ زدم احوالپرسی 

حقیقتا بنظرم کارش خیلی زشت بود و چند روزه تو دلم هست بنظرتون به روی شوهرم بیارم ؟ 

نخیر

مگه شوهرت بی محلی کرده؟ مادرش کرده

میتونی تو روش جوابشو بده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه 

شوهرت باید کمک کنه که خداروشکر میکنه 

خیلی کوتاهو مختصر بگو مامانت کم محل کرد 

نه بیشتر نه کمتر

اینم تجربه بشع واست اون مادرشوهرت مریض شد محلش ندی 

هرچی اَداست مال گداست😂👌🏻 #ندید_بدید  

نه به اون بی چاره چیکار داری...این یه چیزیه بین خودت و مادر شوهرت...شوهرت رو بین خودت و مادرش قرار نده

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

مهم شوهرت که الان داره مراعاتتو می‌کنه مادرش چکار داری اون خونه خودش 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم