2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

راهش اینه خیلی بی احساس بگید حرف زشته نه توجه منفی نه توجه مثبت . خیلی راحت تره که از اول نذارید بچه این حرفارو0بشنوه نه تلویزیون نه دیگران

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بهش بگین واای دهنت خیلییی بوی بدی گرفته زود بسم الله بگو دیگه هم این حرف و نزن خیلییی بوی بدی میده این حرف ولی عصبانیت و خندیدن هردوش ممنوع خیلییی عادی بهش بگین که این حرف بده و نباید بزنی اگر تکرار کرد بی توجهی کامل و حواسشو پرت کنین...

گفت: 《 من غم و اندوهم را تنها به خدا میگویم.》   ❤سوره مبارکه یوسف❤

یکی از خواهرهای من وقتی بچش حرف بد میزد بهش میگفت وای وای دهنت کثیف شد، برو دهنتو بشور. خیلی مؤثر بود.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه. من یه سایت میشناسم به نام سایت متیس که تشکیل شده از مشاوران در زمینه های مختلف که یه دسته از مشاورانشون در زمینه گل و گیاه تخصص دارند. میتونی ازشون در مورد گیاه اپارتمانیت ابیاری اون ،قلمه زدن و کلی چیزای دیگه کمک بگیری  حتما به سایتشون سر بزن

سلام
برای مقابله با کلمات زشت در سن ۲.۵ سالگی، بهترین کار اینه که به آن‌ها بی‌توجهی کنید و به‌جای آن، رفتارهای مثبت رو تشویق کنید. 

با آرامش و بدون عصبانیت، کلمات مناسب رو بهش معرفی کنید. صبر و پیوستگی در آموزش مهمه. 

https://amooketabi.ir/