2777
2789

⛔️⭕️ تو وضعیت قرمز اضطراریم نجاتم بدین !!!! ⭕️⛔️

●●● یه گزینه و آیکونی توی همه گجت گوشی موبایل چه گوگل پیکسل چه اپل آیفون چه سامسونگ چه شیایومی تعبیه و درج شده که بهش میگن (( 🆘️ )) که مخفف و کوتاه شده ی کشتی ما رو نجات بدین یا (( SAVE OUR SHIP )) یا (( SOS )) که پیام و پیغام هشداری اضطراری فوری فووتی بحرانی کمکی امدادی هستش که در هر موقعیت و وضعیت قرمزی و مصیبت و بلایا و مخمصه ای که آدمیزاد گیر میفته بدردش میخوره برای دادخواست و درخواست کمک و امداد اضطراری که هم به مراکز و موسسات و سیستم و سازمان اورژانس و آمبولانس و هم به پللیس و آتش نشانی و کمیته هلال احمر و ••• که استاندارد جهانی و بین المللی هستن مثل 1️⃣1️⃣0️⃣ و 1️⃣1️⃣2️⃣ با تیک زدن و کلیک کردن پله پله مراحلش در تنظیمات گوشی (( SETTINGS )) مون که توی تمام وب سایت های ایرانی تو اپلیکیشن گوگل و کروم و اینترنت مقالات متنی و نوشتاری و کتبی نوشته شدن حتما بخونین هست که پیام و پیغام و پیامک و(( SMS )) و زنگ و تماس  ☎️📲 و ارسال 📍📍لوکیشن و ادرس و موقعیت مکانی و ••• رو ارسال میکنه و مستقیم میفرسته که اگر حادثه و اتفاقات ناگوار و وقایع تصادفات رانندگی خودرو و اتومبیل و موتورسیکلت و اتشسوزی و آدم ربایی و سرقت و دزدی و ••• یا تااکسی و آژاانس اینترنتی مسافرککشی می‌کرد اما متعرر••ضض بود بتونیم جونمون رو از مهلکه و بلل بشویی و قارااشمیشی و شللم شورباایی وحشتناک نجاات بدیم البته این یه ایراد و عیب و نقصی که داره اینه که اگر کسی تو اون موقعیت و وضعیت و باتلاق و جهنم و گودالی که گیر میکنه اونقدر که تایم و زمان و ثانیه و دقیقه نداره که اینکارا رو پشت سر هم انجام بده و اینکه حتما باید مکان و لوکیشن و (( GPS )) گوشیتون فعال باشه این گزینه میتونه پیشگیری و جلوگیری کنه و بادیگااارد و سکیوریتی و حمایتگر و پشتیبانی کنه و فراموش نکنین و یادداشتش کنین !!!! ●●●

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••