2777
2789
عنوان

توروخدا واسه خودکشی قرص نخورین😔💔

12229 بازدید | 191 پست

اینو میگم شاید یه نفر تو فکرش باشه یه تلنگری واسش باشه،اگه بمیرین که هیچی معاوم نیست اون دنیاتونم چی میشه،اگه هم مثل من زنده بمونید بدنتون داغون میشه..به خدا من خودم کلی بیماری داشتم همشون عود کردن..کلیه درد امونمو بریده،منی که هیچ وقت معده درد نداشتم همش معده درد یا دل پیچه دارم،حتی روزای اول دست چپمو به زور تکون میدادم و قلب درد و هزاررر مشکل دیگه

اومدم راه برم نمیتونستم تعادلمو حفظ کنم جلو مامانم خوردم زمین بابام نزدیک بود دست روم بلند کنه....و تاچندین روز جو خونمون متشنج بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا بابات ؟ ؟

بابام از سرکار اومد دید مامانم داره گریه میکنه منم انگار کلا بیهوش بودم هبچی حالیم نبود فقط یه چیزنامفهوم یادم بود خواهرم تعریف کرد.مامانم هنوز نمیدونه چقدر زیاد خوردم فکر میکنه تهش ۴ ۵ تا!

حتی بهش فکر میکنم تهوع میگیرم

این ویار عجیب حاملگی و معده دردم بخاطر اون ۲۰ تا قرصیه ک خوردم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس