2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم میشه بپرسم پارسال نهایی هارو چیکار کردی؟من خیلی ناراحتم چون کلا ناامید شدم:)

اونایی که خونده بودم میشد جواب داد اگه رشتت انسانی استرس نداشته باش دو دور بخونی گرفتی نمره بالای ۲۸ جز زبان که سخته 

اونایی که خونده بودم میشد جواب داد اگه رشتت انسانی استرس نداشته باش دو دور بخونی گرفتی نمره بالای ۲۸ ...

نه ببین نمره هام خیلی بد شده این حدود نهایی:عربی ۱۹.۵ زبان ۱۹ ادبیات ۱۹ دینی ۱۸ تاریخ ۱۷ جامعه احتمالا ۱۵

اونایی که خونده بودم میشد جواب داد اگه رشتت انسانی استرس نداشته باش دو دور بخونی گرفتی نمره بالای ۲۸ ...

میشه میانگین نمره ای که گرفتید بگید 

فارسی دینی ؟ 

فلسفه و جامعه شناسی و تاریخ و عربی ؟ 

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

نه ببین نمره هام خیلی بد شده این حدود نهایی:عربی ۱۹.۵ زبان ۱۹ ادبیات ۱۹ دینی ۱۸ تاریخ ۱۷ جامعه احتما ...

خوبه که

هدفت رتبه چنده؟

وقتی برید موی تو را خنجر عرب                                                          در تار و پود قالی کاشان کشیدمت

میشه میانگین نمره ای که گرفتید بگید فارسی دینی ؟ فلسفه و جامعه شناسی و تاریخ و عربی ؟

فارسی ۱۸ دینی ۱۹  فلسفه ۱۶ زیاد نخونده بودم اینو جامعه ۱۹  تاریخ ۱۸  عربی ۲۰

هدفم که روانه .سال بعدو باید خیلی خوب بدم اینام اگه تک درس باشه ترمیم کنم😭افتضاحه کجاش خوبه

عزیزم من تجربه پشت کنکورم دارم 

نمره هات واقعاااا خوبه