2777
2789
عنوان

آلبالو 😋

259 بازدید | 24 پست

لطفاً یه شربت آلبالوی بدون مربای خوب و امتحان شده بهم بگید.روش های نتی هم خوندم می‌خوام ببینم کدوم روش از همه بهتره؟!مربا هم نمی‌خوام فقط شربت درست کنم

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بذار بجوشه بعدش هسته هاش رو جدا کنالبالو گیلاس مگه اومدن؟

آره خب تفاله هاش رو چیکار کنم؟!!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

آلبالو رو بشور و هسته گیری کن و با آب بذار بپزه قشنگ که رنگ و طعم آلبالو ها آزاد شد از صافی رد کن و آبش رو بذار رو اجاق و شکر اضافه کن بذار بجوشه تا غلیظ بشه 

تفاله های آلبالو رو هم میتونی میکس کنی بهش نمک و جوهر لیمو بزنی و پهن کنی تو سینی و بذاری تا خشک بشه و لواشک خوشمزه داشته باشی 

نوش جونت 

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

آلبالو پلو درست کن باهاشون

نخوردم تا حالا ولی خانواده م بدغذان با غذای جدید زیاد کنار نمیان فکر میکنم این غذا طعم شیرین داشته باشه یا ملس که دوست ندارن

گلم اول حتما هسته رو جدا کن بعد بپزشون 

اینجوری شربت خوشرنگ تر و شفافی داری 

ولی الان آلبالو نوبر اصلا نمیصرفه شربت درست کنی 

من همیشه مرداد ماه درست میکنم که ارزون شده 

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

آلبالو رو بشور و هسته گیری کن و با آب بذار بپزه قشنگ که رنگ و طعم آلبالو ها آزاد شد از صافی رد کن و ...

این دستور خوندم تو نت شما اینطوری درست کردی تا حالا؟!خوب میشه؟!چون بقیه دستورها گفتن بذارید تو یخچال با شکر تا آب بندازه

گلم اول حتما هسته رو جدا کن بعد بپزشون اینجوری شربت خوشرنگ تر و شفافی داری ولی الان آلبالو نوبر اصلا ...

ماهم ارزون خریدیم از این وانتیا 

دیروز بابام خریده بود ولی سالم بودن 

من میوه هایی که یکم خراب شدن رو باهاش ترشک درست میکنم 

ولی زده بود به سرم از آلبالو ها ترشک درست کنم😁

اما سالم بودن میوه هم همینجوری خودش گرونه

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛