2777
2789
عنوان

آلبالو 😋

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 24 پست
این دستور خوندم تو نت شما اینطوری درست کردی تا حالا؟!خوب میشه؟!چون بقیه دستورها گفتن بذارید تو یخچال ...

بله من همیشه همینطوری درست میکنم 

من برای مربا شکر میریزم و میذارم آب بندازه 

شربت رو با همین دستوری که گفتم درست میکنم و تفاله رو هم لواشک میکنم 

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خشک کن زمستوناآلبالوخشکه بخورین

خب تفاله شیرینش خوشمزه میشه؟!یکی گفت بدون شکر بجوشون صاف کن بعد تفاله ها رو لواشک کن

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

تاپیکت رو خوندم آب دهنم راه افتاد. من با خوندن آلبالو یه جوری میشم. ولی من هسته اش رو نمیگیرم.آلبارو ها رو میزارم بجوشه.یه لیوان آب میریزم بعدش خودش آب میده. بعد از صافی رد میکنم. به آب آلبالو شکر میریزم بجوشه غلیظ بشه و تمام

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من میزارم بجوشه بعد از صافی رد میکنم،ابش روشربت میکنم،تفالش رو هم میزارم خشک شه،بشه آلبالو خشکه،البت ...

زمان رو هم میگید؟!اول چقدر تقریبا میجوشع بعد که شکر میزنید چقدر؟!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بله من همیشه همینطوری درست میکنم من برای مربا شکر میریزم و میذارم آب بندازه شربت رو با همین دستوری ک ...

زمان پختتون رو میگید؟!

تاپیکت رو خوندم آب دهنم راه افتاد. من با خوندن آلبالو یه جوری میشم. ولی من هسته اش رو نمیگیرم.آلبارو ...

برای شربت به ازای هر کیلو آلبالو چقدر شکر بریزم؟!ب ای مربا که میگن دوبرابر شربت هم همونه یا کمتر بریز م؟!

زمان پختتون رو میگید؟!

زمان دقیقی ندارم واقعیت من کاملا چشمی و حسی درست میکنم 

هر دفعه دیدی آلبالو ها رنگشون سفید شد و آبش قشنگ قرمز شد و طعم آلبالو ها دراومد از صافی رد کن 

شکر رو هم زیاد بریز و بذار بجوشه تا غلیظ بشه مثل شیره شربت های بیرون 

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

برای شربت به ازای هر کیلو آلبالو چقدر شکر بریزم؟!ب ای مربا که میگن دوبرابر شربت هم همونه یا کمتر بری ...

نه گلم همونه