2777
2789

بستگی دارد بخوای ارشد بخونی یا کارشناسی 

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چ ربطی داره به ارشد؟

ی عده تا دکترا هم ادامه میدن

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

خب به وکالت ربطی نداره ارشد و دکتری تاثیری در قبولی در وکالت نداره استارتر هم‌پرسید چه طوری باید وکا ...

بخوای مجوز پایه یک بگیری زمان میبره 

همه شون سواد دارن اونوقت؟

یکی میگن پروانه وکالت گرفتن خیلی آسونه 

از اونجا فهمیدن چرا هرجا رو میبنم یه وکیل هست

بعدشم وکیل ها همچین سواد خاصی ندارن فقط قوانین رو میدونن زبون دارن بخاطره پول کار میکنن

یکی میگن پروانه وکالت گرفتن خیلی آسونه از اونجا فهمیدن چرا هرجا رو میبنم یه وکیل هستبعدشم وکیل ها هم ...

حب مشخصه از وکالت هیچ اطلاعی ندارید که میگید سواد خاصی نداره 

من برای قبولی مرحله اول وکالت از بدنم مایه گذاشتم دیگه مردم خودشون میدونن سراغ باسوادش برن یا نه ! 

و دیگر هیچ...

حب مشخصه از وکالت هیچ اطلاعی ندارید که میگید سواد خاصی نداره من برای قبولی مرحله اول وکالت از بدنم م ...

وکالت فقط دونستن قوانین 

سواد خاصی نداره چه بخوای چه نخوای همینه

بعدشم گرفتن پروانه اش آسونه 

یکی میگن پروانه وکالت گرفتن خیلی آسونه از اونجا فهمیدن چرا هرجا رو میبنم یه وکیل هستبعدشم وکیل ها هم ...

چه جالب ! شما خودت یعنی فیلسوفی که دونستن قوانین رو خاص نمیدونی؟ الان شما همه قوانین رو میدونی؟ 

وکالت فقط دونستن قوانین سواد خاصی نداره چه بخوای چه نخوای همینهبعدشم گرفتن پروانه اش آسونه

اگه اینجوره که بس برو وکیل شو همین فردا 

اگه به این اسونیا بود که بس چرا وکیلا پول پارو میکنن

چه جالب ! شما خودت یعنی فیلسوفی که دونستن قوانین رو خاص نمیدونی؟ الان شما همه قوانین رو میدونی؟

وکالت شغل خاصی نیست الان هرجارو میبنی وکیله طرف تحقیق کردم علتشو فهمیدم