2821
2789
عنوان

دختر 9️⃣ سالم😭

556 بازدید | 17 پست

همش دوست داره ۱ ساله باشه

باهام بازی میکنه میگه من ۱ سالمه دراز میکشه رو زمین واقعا ادای بچه ها رو در میاره همشم دوست داره همین بازی رو بکنه

بیرون بچه ها ی نوزادو میبینه کلا دفت میکنه که اونا چیکار میکنن که بیاد خونه اون کارارو کنه

اصلا هیچ رفتاریش مناسب سنش نیست

نمیدونم چیکار کنم

اصلا دوست نداره بچه های هم سن خودش رفتار کنه

🔴🔴درخواست دوستی=صدا کردن نی نی یار🔴🔴 کاربری دست دو نفر

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بچه کوچکتر هم داری؟!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

نه

از چه سنی این رفتار رو شروع کرده؟!

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

خواهر زاده منم ۹سالش هست و البته پسراونم همینطوره

واقعا؟ فکر نمیکردم هیچ بچه ای دیگه اینجوری باشه

یکی از دخترای منم تو ۶ سالگی اینجوری بود بعد ی مدت از سرش افتاد

عکس های بچه گیشو ک میدید دوباره مثل بچه ها رفتار میکرد

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

یکی از دخترای منم تو ۶ سالگی اینجوری بود بعد ی مدت از سرش افتادعکس های بچه گیشو ک میدید دوباره مثل ب ...

۶ کجا ۹کجا

همکلاسیاش تو فکر خوشگل کردن خودشونن تا مورد توجه قرار بگیرن

بعد این هم قد منه یه گوشه میفته قو قو میکنه😭

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز