2777
2789
عنوان

دختر 9️⃣ سالم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 541 بازدید | 17 پست
۶ کجا ۹کجاهمکلاسیاش تو فکر خوشگل کردن خودشونن تا مورد توجه قرار بگیرنبعد این هم قد منه یه گوشه میفته ...

بفبه کاراش نرماله؟

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
از همون وقت که بزرگ شد همیشه

ببین یا شما از اول که این رفتار رو کرده توجه مثبت نشون دادید و الآنم برای جلب توجه این کارو می‌کنه یا توجه منفی نشون دادید و الان باز برای جلب توجه حتی منفی و یا مثلاً حرص دادنتون این کارو می‌کنه یا هم به بچه های کوچیک خیلی توجه و ذوق نشون میدید اون دوست داره اون توجه رو دریافت کنه این کارو می‌کنه یا یه خاطره مشابه همین از وقتی کوچکتر بوده تو ذهنش هست که کوچیک بودن بهتر از بزرگ بودنه خلاصه که اگه بقیه رفتارهاش نرماله و خودت مشکلی نمی بینی و از نظر عقلی و درسی مشکلی نیست رفتارهایش فقط برای جلب توجه هست.اگه می دونی کمبود محبت داره یا مشکلی هست که دوست داره اینطور خودش رو ابراز کنه اون رو برطرف کنید. و کم کم بدون اینکه نسبت به رفتارش گارد داشته باشید به یه سمت دیگه سوقش بدید مثلاً ببین به چی علاقه داره همون کلاس بفرستش و وقتی نتیجه رو داره برات میگه خیلی بهش توجه کن و تشویقش کن که دیگه کم کم از سرش بیفته. اگه نه میدونی کلا نرمال نیست بچه ت که خب باید مراجعه به روانشناس کنی.موفق باشی🌹

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رفتار بچه شما دو حالت داره حالت اول  تا حدودی طبیعیه چون بچه ها بین سن هشت تا ده سال بعضی هاشون دوست دارند یه مقطعی 

دنده معکوس برن ولی خیلی کوتاهه زمانش 

حالت دوم که بیشتر احتمالش هست 

بیشتر براش وقت بزار 

بهش محبت کن 

بیرون بچه کوچیک میبینی قربون صدقه بچه کوچیک نرو 

بچه شما توجه شما به بچه کوچیک رو دیده یا متوجه شده شما عاشق بچه کوچیک هستید  یا فکر می‌کنه شما تصمیم دارید بچه دار شید نام خودآگاه شبیه بچه رفتار می‌کنه تا شما بیخیال بچه بشید وفقط اونو ببینید 

دوست داره اون عشق ومحبت رو فقط خودش بگیره 

حالا به هر عنوانی که شده 

درضمن حساسیت نشان نده 

وقتی بچه میشه بهش اهمیت بده مثل بچه کوچیک باهاش رفتار کن تا نیازش برطرف شه ....سرکوبش نکن تو بزرگ شدی   زشته عیبه کارت و.....ممنوع 

هم پاش باش تا بدونه هر شکلی باشه شما قبولش داری 

و همیشه بگو از روز به روز  بزرگ‌شدنت  خیلی خوشحالم 

وافتخار میکنم داری کم کم خانوم میشی 

بده تو ظرف شستن کمکت کنه 

تو آشپزی تو خانه داری و....بخصوص الان که تابستانه بهترین فرصته 

بزار بفهمه دیده میشه چکار مهمی داره انجام میده حتی اگه کم انجام میده یه بلند گو دستت بگیر اطلاع رسانی کن غیر مستقیم تا بخودش بباله