2777
2789

باباااا تاپیکم چش بود ترکوندییین 

من حالم بددد بود

اخه کی پنج صب تاپیک میزنه از دپرسیاش بگهههه

خدااا 

داشتیم صحبت میکردیم اروم بشیم مثلااا

جواب ابلهان خاموشیست ولی من چون حوصلم سر میره گاهی جواب میدم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

واقعا ترکیده ؟؟؟یعنی اون کاربر چندین اکانت داشت که چون کم آورد رفت با همه ی اکانتهاش گزارش زد و یک ت ...

😂😂😂😂

یعنی چی که میگید من انقدر بی حوصله م که شما حرف بعدیت هم درسته،حرف بعدیم اینه که خرابی...درسته؟😒 t.me/OffShiirley 🪽

چی شده 

برو تاپیک منو ببین دگ کم مونده بود فوش مادر بم بدن بابا بخدا من برا صاحب ماشین گریه کردم فقط گفتم خداروشکر ماشین ما نبود یعنی بابام با کلی بدبختی ماشین خرید 

همه گفتن چرا گفتی خداروشکر 

خلاصه قفلش کردم

بیا توت فرنگی بردار🍓

پس خنگول خانم کارخودش روکردوازصحنه گریخت😆😆

گفتم نوجوانه و سرشار از انرژی 

فکر کن ۵ صبح چه تکاپویی داره 

🤣

آدما وقتی بیش از اندازه  اصرار میکنن که یه چیزئ هستن.      دقیقا همون چیز نیستن          

ناناعت شد و خشم شب زد 🤣

ارهههه سیسییی ناناعت شدددد

گفتم چرا یهو آف شداااا نگو رفت گزارش بزنه

یعنی چی که میگید من انقدر بی حوصله م که شما حرف بعدیت هم درسته،حرف بعدیم اینه که خرابی...درسته؟😒 t.me/OffShiirley 🪽

ارهههه سیسییی ناناعت شددددگفتم چرا یهو آف شداااا نگو رفت گزارش بزنه

واقعااا منم تعجب کردم ساکت شد 

نگو رفت برنامه کنه بچه 🤣

واقعااا منم تعجب کردم ساکت شد نگو رفت برنامه کنه بچه 🤣

ولی بی شوخی

جدی این آدما خیلی در عذابن‌

من ک از حرفشون ناراحت نمیشم

ولی بی شوخیجدی این آدما خیلی در عذابن‌من ک از حرفشون ناراحت نمیشم

بله دقیقا 

و اینکه نوجوان هستن و تشنه ی توجه هم مزید بر علت 

توجه کافی و مناسب دریافت نمیکنن 

مجبورن یاوه ببیافن و بحث کنن تا توجه دونی شون ارضا بشه 😁

بله دقیقا و اینکه نوجوان هستن و تشنه ی توجه هم مزید بر علت توجه کافی و مناسب دریافت نمیکنن مجبورن یا ...

دقیقا

کم ندیدم توی این سایت

من اکسم انقدر سم بود و اذیتم کرد و اشکمو در آورد خداروشکر دیگه هیشکی نمیدونه ناراحتم کنه🤣