2777
2789
عنوان

کیا تو خونه مورد خشونت خانگی ان

641 بازدید | 35 پست

من شوهرم عصبیه و مورد خشونتم هیچ جاییی ندارم برم درسته شاغلم ولی بابام نمیزاره جدا شم خودمم میترسم حدا شم چون از تنهایی شبا و امنیت نداشتن با وجود دو تا بچه میترسم شوهرم تا قبل بچه اول اصلا به این وضع نبود عصبی بود ولی کتک نزده بود حقوقمو که جدا کردم خیلی بد شد ولی در کل پرتوقع عصبیه فراوون حمله میکنه سمتم پرتم میکنه اینور اونور دادای بدی سرم میزنه سرمو میگیره تو گوشم یه جوری داد میزنه که پرده گوشم پاره شه سر چیزای مالی که مثلا یه جزئی خراب بش یا دور ریخته بشه 

سلام به شیراز عزیزم شهر عشق و غزل.خدایا فرزندان گلمو به خودت سپردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا تماس با 110 نداشتین اینقدر خوشنت کتک وتهدید داشتن؟ چرا بعدش نرفتین دادخواست تهدید هاش بزنین یکبار،

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

چقدر ترسنااااک یعنی چی پدرم نمیزاره جدا شم

ببین جلو بقیه اصن خوبه کسی باورش نمیشه

بابام مرد قدیمی و ترسو سادس این زنگ میزنه دخترتون غرعر میکنه فلان میکنه تهمت میزنه اونام میگن تو بساز نیستی برو صبور باش

واسه چی حقوقت رو جدا کردی وهمسرت رو تنها گذاشتیزندگی مشترک یعنی همه چی نصف نصف

حقوقم نصفش الانم تو زندگیه

فک کردی یک پاپاسی از داشته‌اند به من میده یا به نام میزد یک قرون از حقوقمو نمیزاشن بردارم با بدبختی جدا کردم

چرا تماس با 110 نداشتین اینقدر خوشنت کتک وتهدید داشتن؟ چرا بعدش نرفتین دادخواست تهدید هاش بزنین یکبا ...

فک کردی میزاره

گوشیمو میگیره

تازه داد زدم همسایه اومد جلو اونم پرتم میکرد اونور نمیزاشت حرفم بزنم کلی هم تهمت بهم زد خمسایمون بهم خندید 

در عجبم چطور موندی؟!و چطور بابات اجازه ی جدایی نمیده !!!!

پدرم ترسویه ریاکاری دوس نداره مردم حرف بگن حوصله نداره

عزیزدلم ازت خواهش میکنم قدر جونی که خدا بهت داده رو‌بدون

وقتی سرکار میری و از طرفی جونت در خطره، انقدر خودت رو محکوم نکن و برای خودت زندان نساز تو اون زندگی.

هرطور شده خودتو نجات بده. پدرت راضیه شما بمیری ینی؟ باهاش همینقدر رک و راست حرف بزن 

حَسبی الله💫🍃