2777
2789

قبل از این که برم اول سایز هامو گرفتم 

امشب دوباره اومدم سایز بگیرم ببینم چه تغییراتی کردم 

دور شکم و پهلوم دریغ از نیم سانت تغییر 😭

انقد خودمو جر میدم با حرکات شکم پهلو گن میبندم کلی عرق میکنه ولی هیچ تغییری نداشته 

بقیه جاهام هم حجم عضله کار میکنم فقط یک سانت تغییر کرده 

رژیم غذایی میگیرم همه جام لاغر میشه ولی شکم پهلو تکون نمیخوره من اصلا دوسندارم لاغر شم چون وزنم مناسبه فقط میخام شکم پهلو که بارداری و زایمان بهم هدیه کرده از بین بره پایین تنه هم حجم بگیره 😩😩😢

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بستگی به وزن داره خاله من توی ۸ ماه تونست فقط ۴ کیلیو لاِغر کنه متوجه ایین؟ بستگی به بدن داره به تغذیه پیاده روی الان خیلی میره بهتر شده خیلی ولی خب پوستش افتاده شده

چقد معیارهات مثل منه

دقیقا داشتم به بدنسازی فکر میکردم که برم و همین خواسته های شما را داشتم

لاغر نشم اندامم تو پر بشه بخصوص پایین تنه و شکم حاصل از زایمانم بره

دو دل بودم فایده داره یا نه

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

خب باید برنج و نون کم شه پروتئین زیاد

اره این کارو کردم بدتر لاغر شدم ولی شکم پهلو تغییری نمیکنه من اول از صورت بعد از پا و باسن لاغر میشم 😑

صبر داشته باش بدن کم کم فرم می گیره

اره حداقل ۶ ماه باید کار کنم ولی توقع داشتم حداقل شکم و پهلو یه تغییر ریزی کرده باشه 

عزیزم بستگی به وزن داره خاله من توی ۸ ماه تونست فقط ۴ کیلیو لاِغر کنه متوجه ایین؟ بستگی به بدن داره ...

عزیزم من اصلا قصد لاغری ندارم حتی میخام حجم بگیرم فقط قسمت شکم پهلو میخام آب شه