2777
2789
عنوان

کتک زدن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 25069 بازدید | 92 پست
آخه شوهر کی اینطوریه کی زنشو اینقد عذاب میده همش سرکوفت همش توهین آخرشم حرفش آینه همینیه که هست میخو ...

ای جونم الان دیگه اکثر زندگی ها ارامش داخلش نیست ،،،من حرفم اینه اخه اون بچه ی معصوم چه گناهی داره ،،،،،تو کاملا ناراحتی و حق داری ،،اما خودت بشین فکر کن که بچه چه گناهی کرده ،،،،سرگرمش کن ،،بازیش بده تا خسته بشه راحت بخوابه ،،،

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست

استاتر عزیز حق داری.. هر کسی بالاخره تو زندگی مشکلاتی داره که روی صبر و تحملش میتونه تاثیر بذاره. اما ماها انسان های بالغی هستیم و در برابر بچه ها باید بتونیم خودمونو کنترل کنیم.  به نظرم یه موقع که میبینی موقعیت جوره و تو و همسرت هر دو اروم هستی بالغانه در مورد مشکلاتت و توقعاتت و احساست صحبت کن.. بهش بگو چی ناراحتت می کنه و خسته هستی.

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم قرص آهن بخور ویتامین بخور ریزش مو داری؟؟؟خوابت زیاد؟؟؟همه اش بی حوصله ای؟؟؟

ریزش دارم شدید ...تقریبا 10 ساعت میخوابم ...بی حوصله ام افتضاح اول که ازدواج کردم به خودم میرسیدم. الان انگار یه پیرزنم ...دور و بریام بهتر شدن من پسرفت کردم همیشه شوهرمو درک کردم و قناعت کردم الان یه لاک ندارم بزنم به دستم از بس میگه پول ندارم قسط دارم و فلان ولی در حالی که خانواده هامون در حد همن همش بهم سر کوفت میزنه و خانواده خودشو تعریف میکنه ...عقده ای شدم

استاتر عزیز حق داری.. هر کسی بالاخره تو زندگی مشکلاتی داره که روی صبر و تحملش میتونه تاثیر بذاره. ام ...

خیلی باهاش صحبت کردم یه هفته خوبه هفته بعدش همون آش و همون کاسه ...اوایل خیلی تلاش کردم ...الان تصمیم گرفتم دیگه واسم مهم نباشه فقط بچم و بزرگ.کنم واسه آینه که الان اینقد اعصابم خورده چون تو زندگیم به هر چیزی که نخواستم نرسیدم

اصلا اینطور نیست... شما وقتی والد شدی اون بچه گناهی نکرده که.. این شمایی که باید خودت را تغییر بدی و ...

من قبل ترازاینا رفتم پیش روانشسناس

یکسال تموم بچم مریض بود و دست تنها دکتر و دواش میکردم.

یکسال تموم خاب شب نداشتم روزاهم ک چن ساعت میخابید کارای خونه و غذا و لباس شستن و واینا.صبور بودم درحدی ک همه بهم غبطه میخوردن

تا اینک یهو تحملم صفر شد

دوسه بار زدمش هولش دادم و...

دکتر گف اینا طبیعیه تو براثر کم خابی و بی قوتی اختلال هورمونی و فلان و اینا... اینکارات طبیعیه وهمش تجربه شده بزات ک صبرت بیشتر بشه نزنیش تحمل کنی 

تورو خدا قضاوت نکنین

کسی از زندگی کسی خبرنداره

بچه ها تا 5 سالگی واقعا پوست آدمو می کنن.. تا سه سالگی که حرف هم درست متوجه نمیشن. همینطور از سه تا ...

واقعا این طرز حرف زدن محشره

مثه خیلیا نیومدی بگی کارت اشتباس و برو روانشناس

چرا بجا راهکار دادن طرفو خردش میکنن

منم بچمو زدم اومدم اینجا گفتم درکت میکنم زدیش گریه کرد تموم شد رف دیگه نزن.منم رو خودم مسلط شدم فقط کم بیاری و نکشم داد میزنم

من قبل ترازاینا رفتم پیش روانشسناس یکسال تموم بچم مریض بود و دست تنها دکتر و دواش میکردم. یکسال تم ...

هیچ قضاوتی درکار نیست.  میگی عکس العملم در برابر بچه ام کتک زدن اونه،  دارم میگم اشتباهه،  روی این رفتارت کار کن.  اون روانشناس کمکت نکرده،  عوضش کن. شما باید این نیاز به یادگرفتن کنترل خودتو احساس کنی و برای رسیدن به این هدف کمک بگیری.  مطمینم موفق میشی فقط باید  این واقعیتو قبول کنی که باید خودتو تغییر بدی. 

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
واقعا این طرز حرف زدن محشره مثه خیلیا نیومدی بگی کارت اشتباس و برو روانشناس چرا بجا راهکار دادن طر ...

عزیزم روانشناس رفتن که بد نیست. هر آدمی نیاز داره. همه...  اصلا معنیش این نیست که آدم از لحاظ روانی مشکل داره، بلکه فقط آدم ازشون کمک میگیره.  من خودم هم رفتم و واقعا خیلی کمک میکنن.  

عزیزم روانشناس رفتن که بد نیست. هر آدمی نیاز داره. همه...  اصلا معنیش این نیست که آدم از لحاظ ر ...

مشکل نوشتاری اینه ک شما فک میکنین من دارم بالحن تند حرف میزنم

ولی اجی دکتره ک نمیاد بهم بگه چرا زدی خاک برسرت

اول اینجوری ارومم کرد ک تینقد بش فک نکنم عذاب نکشم بعدم راهکار داد

الان شکر خدا این ی چن وقته رو عصبانیتم غلبه کردم 

بالاخره شما جز صفات خوبتونه ک مسلطین و اروم و من بالعکس

مشکل نوشتاری اینه ک شما فک میکنین من دارم بالحن تند حرف میزنم ولی اجی دکتره ک نمیاد بهم بگه چرا زدی ...

نه عزیزم من متوجه لحن اروم شما هستم.  خیلی خوبه اگر کمک بگیری.  حتما به زودی آرامش بیشتری هم پیدا میکنی.  فقط تو خودت هم باید با خودت تو این مورد جدی باشی و تمرین کنی بیشتر خودتو کنترل کنی. 

اصلا اینطور نیست که برای همه پیش بیاد.. من تو عمرم کتک نخوردم و دستم هم روی بچه هام بلند نشده... چرا ...

چرااینقدر ناراحت شدی.منم کتک نخوردم ولی دخترم رو یکبار زدم روپاش ولی یواش.

اصلا اینطور نیست که برای همه پیش بیاد.. من تو عمرم کتک نخوردم و دستم هم روی بچه هام بلند نشده... چرا ...

درصمن منم گفتم ک خداکنه حرصشونو روبچه ها خالی نکنن.خشم باتنبیه فرق داره