2777
2789
عنوان

کتک زدن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 25069 بازدید | 92 پست
😢😢😢😢😢😢😢😢😢حتما برو مشاوره...الهی دردت بجونم

مرسی دوست مهربونم کارم به دکتر اعصاب کشید گفت ویتامینای بدنت کمه بخاطر کم خوابی هم خیلی اذیت میشم ولی دارم ویتامیین و روی مصرف میکنم خداکنه آرومتر بشم دلم برای دخترم میسوزه میترسم مثل من عصبی بشه

من ولي حتا يك بارم يادم نمياد يه اخم مامانم كافي بود تا حساب كار دستم بياد الانم پسرمو همينجوري بار ...

ما ک ۸ تا بچه بودیم... خدا ب مادرم صبر بده😁😁😁😁😁😁

ربنا افرغ علینا صبرا  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

1 سال خورده ای ...فقط میاد ازم آویزون میشه و گریه میکنه اصلا با اسباب بازیاش بازی نمیکنه نمیزاره از ...

كاشكي خانواده اي دوستي كسي بود يه روزايي بچتو صبح تا شب ميزاشتي اونجا خودت استراحت ميكردي

كابينتها رو قفل بزن نميتونه باز كنه بعدم تو اين سن اين كنجكاويها طبيعيه من يه كابينت قابلمه ها رو براش باز گزاشته بودم كهزبازي كنه بعدم جمع كردنش كار دو دقيقه بود

كارگاهاي مادر و كردكم بريد يه كم بازي ميكنيد روحيه هردوتون خوب ميشه

کتاب انسان خردمند اثر یووال نوح هراری رو به پیشنهاد میکنم بخونید.
اصلا افتخار نداره مطمئن باش باعذاب وناراحتی زیا عنوان میکنه خودشم داره تو آتیش خشم خودش میسوزه 

آخه بعضیا اصلا ناراحتم نیستن

منظورم استارتر نیستاااا...

یکی بود دخترشو زندانی کرده بود تو اتاق هرچی میگفتن اشتباه کردی اصلا قبول نداشت...

خدایایه هل بده بیوفتم ترکیه😁
مرسی دوست مهربونم کارم به دکتر اعصاب کشید گفت ویتامینای بدنت کمه بخاطر کم خوابی هم خیلی اذیت میشم ول ...

قرص  ب یک سیصد هم خوبه

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
مرسی دوست مهربونم کارم به دکتر اعصاب کشید گفت ویتامینای بدنت کمه بخاطر کم خوابی هم خیلی اذیت میشم ول ...

نه ایشالااااااااا نمیشه...زودی حالت خوب میشه فقط هر چی دکتر گفت انجام بده😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

ربنا افرغ علینا صبرا  
1 سال خورده ای ...فقط میاد ازم آویزون میشه و گریه میکنه اصلا با اسباب بازیاش بازی نمیکنه نمیزاره از ...

عین بچه منه

تحملم کم شده

اوایل تو 24ساعت 2ساعت میخابید 

همش گریه منم پا ب پاش بیداربودم یوقتایی گزیه میکردمو ب خدا مینالیدم

ولی صبور و اروم 

الان چن ماهع روانی شدم🤕

خودمم خیلی ناراحتم خیلی زیاد اصلا فکرشو نمیکردم اینقد راحت سر بچه داد بزنم مادرم اصلا با ما اینطوری ...

عزیزم قرص آهن بخور ویتامین بخور

ریزش مو داری؟؟؟خوابت زیاد؟؟؟همه اش بی حوصله ای؟؟؟

خدایایه هل بده بیوفتم ترکیه😁

بچه ها تا 5 سالگی واقعا پوست آدمو می کنن.. تا سه سالگی که حرف هم درست متوجه نمیشن. همینطور از سه تا 5 سالگی روند طبیعی رشد روانیشون اینه لجباز میشن.. شما باید اروم باشین.. باید کتاب تربیت کودک بخونین روی خودتون کار کنین... خودتون آرم بشین تا بچه هاتون هم آروم بشن.  بزنیدشون اونها هم نااروم میشن.  بچه ها باید روزانه چندبار محیطشون عوض شه, فعالیت داشته باشن... مثلا برید پارک بازی برید سه چرخه سواری, شن بازی, شنا...  

بعد برای سرگرم کردنشون که نمیتونید بگید حالا برو نقاشی بکش و پازل بازی کن... باید برید کنارشون بشینین شروع کنین به نقاشی, بعد که خودشون شروع کردن اروم میتونید بلند شید برید به کارهای خودتون برسین....  تلویزیون و .... هم روزی 1 ساعت بیشتر اجازه ندید... بچه ها میشینن تی وی میبینن اولا که مغزشون اصلا نمیتونه اون تصاویر را درک کنه و فقط فکرشونو درگیر میکنه و نااروم میشن, بعد هم فعالیت نمیتونن بکنن و اون انرژیی که باید در روز تخلیه شه تخلیه نمیشه... هم شما را اذیت می کنن و هم خودشون اذیت میشن.

برای بچه باید وقت گذاشت

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
البته برای همه مادرا پیش میاد ک بچه رو بزنن .فقط امیدوارم ک حرصشونو خالی نکنن فقط درحد تنبیه باشه و ...

اصلا اینطور نیست که برای همه پیش بیاد.. من تو عمرم کتک نخوردم و دستم هم روی بچه هام بلند نشده... چرا میگی برای همه پیش میاد؟  نه.   باید با خودمون تمرین کنیم و خودمونو آروم کنیم و هر واکنش خشونت باری نسبت به بچه بروز ندیم.

توروخدا کتک زدنو عادی جلوه ندیدن.. اصلا عادی نیست

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

بچه ها میشه یه راهنمایی هم بکنید دخترم خیلی اجتماعیه با همه ی بچه ها بازی میکنه یه بار بچه ی جاریم گازش گرفت چند وقت پیش از اون موقع میترسه بره سمت بچه ها مخصوصا همین بچه اونم یه سره میخواد دخترمو بزنه بنظرتون چیکار کنم دخترم نترسه