سلام مامانا تا بحال شده وقتی از بچتون عصبی میشید بزنیدش حال نه خیلی شدید در حد خیلی کم .....چند روزه اعصابم از زندگی خورده دست خودم نیست بچمم همش گریه میکنه همش سرش داد میزنم امروزم آروم بهش سیلی زدم چیکار کنم میدونم کار بدی کردم ولی واقعا دیگه داغونم خسته شدم آزردگی فقط به خاطر اون دارم ادامه میدم ولی امروز زدمش بدجور عذاب وجدان دارم انگار اصلا رو خودم کنترل ندارم کمکم کنین
استارتر عزیز ،،سعی کن عصبانیت خودت رو کنترل کنی ،،عزیزم دیگه هرگز بچه رو نزن ،،،،،اینا همه تو ذهنش میمونه ،،،من خودم کتک زیاد خوردم ،،هنوز جز به جز یادمه ،،،بعضی وقتها میگم مادر من چجوری دلش میامد مارو بزنه ،،،خو اگه اعصاب نداشت ،،چرا چهار تا زایید ،،،عزیزم اینو گفتم که بدونی اگه هر ثانیه به بچه ات محبت کنی شاید یادش نمونه اما اگه فقط یکبار بزنیش تا همیشه تو ذهنشه
آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
1 سال خورده ای ...فقط میاد ازم آویزون میشه و گریه میکنه اصلا با اسباب بازیاش بازی نمیکنه نمیزاره از جام پاشم یا میره در کابینتا رو باز میکنه همشو خالی میکنه به خدا اصلا اینطور نبودم همش میگفتم بعضیها چطور بچشونو میزنن از یه طرفم شوهرم که جز خانوادش کسی رو نمیبینه منو هیچی فرض میکنه تو زندگی به هیچی نرسیده فقط به خاطر این بچه دارم میگذرونم که اونم 3 روزه نميدونم چرا اینطوری شده از صبح تا شب داره گریه میکنه به خدا دیگه نمیکشم
ی سریا هستن ریلکسن صبرشون زیاده یکی مثه من صبرش تا ی حدیه جنون میشهی کاری میکنه بعدم عذاب وجدان حال ...
اصلا اینطور نیست... شما وقتی والد شدی اون بچه گناهی نکرده که.. این شمایی که باید خودت را تغییر بدی و اروم کنی. اصلا توجیه نکن این بدرفتاری با پاره تنتو... هیچ احدی حق نداره کسیو کتک بزنه.. اونم بچه... اون بار روانی که بچه شما تحمل میکنه با عذاب وجدان و بدتر از اون توجیهی که میکنی از بین نمی ره... بچتون گناه داره میزنیدش.. برید پیش روانشناس تا کمکتون کنه اروم بشید.
در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم. فروغ فرخزاد