2777
2789
عنوان

کتک زدن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 25069 بازدید | 92 پست

استارتر عزیز ،،سعی کن عصبانیت خودت رو کنترل کنی ،،عزیزم دیگه هرگز بچه رو نزن ،،،،،اینا همه تو ذهنش میمونه ،،،من خودم کتک زیاد خوردم ،،هنوز جز به جز یادمه ،،،بعضی وقتها میگم مادر من چجوری دلش میامد مارو بزنه ،،،خو اگه اعصاب نداشت ،،چرا چهار تا زایید ،،،عزیزم اینو گفتم که بدونی اگه هر ثانیه به بچه ات محبت کنی شاید یادش نمونه اما اگه فقط یکبار بزنیش تا همیشه تو ذهنشه

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تازه از خرید امده بودم داشتم مواد گوشتی را میگذاشتم یخچال دیدم صداش نمیاد .رفته پشت میز و....‌ همیش ...

دیگه شده ب گذشته بر نگرد پیش میاد این چیزا بدون امثال ما زیاد هستن

ولی خودمونی ما بچگیاامون چقد کتک خوردیم😂😂😂😂😂نمونش بنده 

من ولي حتا يك بارم يادم نمياد يه اخم مامانم كافي بود تا حساب كار دستم بياد الانم پسرمو همينجوري بار اوردم

کتاب انسان خردمند اثر یووال نوح هراری رو به پیشنهاد میکنم بخونید.
1 سال خورده ای ...فقط میاد ازم آویزون میشه و گریه میکنه اصلا با اسباب بازیاش بازی نمیکنه نمیزاره از جام پاشم یا میره در کابینتا رو باز میکنه همشو خالی میکنه به خدا اصلا اینطور نبودم همش میگفتم بعضیها چطور بچشونو میزنن از یه طرفم شوهرم که جز خانوادش کسی رو نمیبینه منو هیچی فرض میکنه تو زندگی به هیچی نرسیده فقط به خاطر این بچه دارم میگذرونم که اونم 3 روزه نميدونم چرا اینطوری شده از صبح تا شب داره گریه میکنه به خدا دیگه نمیکشم
بخدا الان دو سال و نیمشه هر شب تا صبح گریه میکنه بهونه میگیره خسته شدم دیگه اونو که کاری نمیتونم بکن ...

😂😂😂😂😂😂

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
ی سریا هستن ریلکسن صبرشون زیاده یکی مثه من صبرش تا ی حدیه جنون میشهی کاری میکنه بعدم عذاب وجدان حال ...

اصلا اینطور نیست... شما وقتی والد شدی اون بچه گناهی نکرده که.. این شمایی که باید خودت را تغییر بدی و اروم کنی. اصلا توجیه نکن این بدرفتاری با پاره تنتو... هیچ احدی حق نداره کسیو کتک بزنه.. اونم بچه... اون بار روانی که بچه شما تحمل میکنه با عذاب وجدان و بدتر از اون توجیهی که میکنی از بین نمی ره... بچتون گناه داره میزنیدش..  برید پیش روانشناس تا کمکتون کنه اروم بشید. 

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد
اصلا عجیبه!! واقعا ناراحت کنندست... مگه میشه اخه؟؟؟

بعد میگن چرا مردا کتک میزنن زناشونو😐😐😐وقتی خودشون به بچه که دفاعی از خودش نداره اونطوری میزنن که بچه از گریه خوابش ببره😭

خدایایه هل بده بیوفتم ترکیه😁
1 سال خورده ای ...فقط میاد ازم آویزون میشه و گریه میکنه اصلا با اسباب بازیاش بازی نمیکنه نمیزاره از ...

شاید جاییش درد میکنه عزیزم

تازه از خرید امده بودم داشتم مواد گوشتی را میگذاشتم یخچال دیدم صداش نمیاد .رفته پشت میز و....‌ همیش ...

البته برای همه مادرا پیش میاد ک بچه رو بزنن .فقط امیدوارم ک حرصشونو خالی نکنن فقط درحد تنبیه باشه و دردشون نیارن