2777
2789
عنوان

کتک زدن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 25069 بازدید | 92 پست
من تو اینجور تاپیکا مخم سوت میکشه😐😐😐مخصوصا بعضی ها با افتخارم تعریف میکنن😑😑😑😑😑

اصلا عجیبه!! واقعا ناراحت کنندست... مگه میشه اخه؟؟؟

در سرزمین قدکوتاهان ,معیارهای سنجش, همیشه بر مدار صفر سفر کرده اند, چرا توقف کنم.         فروغ فرخزاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم عذاب وجدان دارم امروز پسر ۱۸ ماهم را زدم رو دستش.اخه تمام مشکین تاژ را خالی کرده بود رو فرش اشپز ...

اره حسابی این کثیف کاریا رو اعصابه ولی یجا خوندم میگف جنبه مثبتا نگا کنین ک بچه لیز خوردن و فلانا یاد میگیره

منم پسرم 16 سالشه تا الان فقط یکبار زدمش اونم سر دروغی بود که بهم گفته بود ،،،زمانی که بچه بود وقتی خیلی عصبیم میکرد ،،خودمو میزدم  ،،،

آدمهای ساده را بی هیچ دلیلی دوست دارم آدمهای که خودشان هستند و نقش بازی نمی کنند.سادگی شیک ترین ژست دنیاست
من تو اینجور تاپیکا مخم سوت میکشه😐😐😐مخصوصا بعضی ها با افتخارم تعریف میکنن😑😑😑😑😑

اصلا افتخار نداره مطمئن باش باعذاب وناراحتی زیا عنوان میکنه خودشم داره تو آتیش خشم خودش میسوزه 

اخه عزيز من مشكين تاژ چرا بايد دم دست بچه هجده ماه باشه كه بعدم بزنيش خدا رحم كرده نخوردتش بيشتر شما مقصري تا اون طفل معصوم

کتاب انسان خردمند اثر یووال نوح هراری رو به پیشنهاد میکنم بخونید.
😢😢😢😢😢دیونه نشو

بخدا الان دو سال و نیمشه هر شب تا صبح گریه میکنه بهونه میگیره خسته شدم دیگه اونو که کاری نمیتونم بکنم حرصمو سر خودم خالی میکنم شوهرم میگه اگه یه بار دیگه خودتو بزنی منم میگیرم میزنمت

تقصیر اون بود ک مشکین دم دستش بوده

تازه از خرید امده بودم داشتم مواد گوشتی را میگذاشتم یخچال دیدم صداش نمیاد .رفته پشت میز و....‌

همیشه از دسترسش بر میدارم اینجور چیزا را

اصلا افتخار نداره مطمئن باش باعذاب وناراحتی زیا عنوان میکنه خودشم داره تو آتیش خشم خودش میسوزه 

از ادمای نیش زن و حق ب جانب بدم میاد سرت سوت میکشه نیا بخون لازم نیس خودنمای کنی

بخدا الان دو سال و نیمشه هر شب تا صبح گریه میکنه بهونه میگیره خسته شدم دیگه اونو که کاری نمیتونم بکن ...

😢😢😢😢😢😢😢😢😢حتما برو مشاوره...الهی دردت بجونم

ربنا افرغ علینا صبرا