2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من کچل کردم پارسال دی ماه الان اینقدر سالمن نگم ساللللم برای وزی موهام از کف سر روغن کرچک زدم لخت شدن موهام از اون موقع اصلا زندن موهام روغن کرچک به کف سر و ساقه زدم یک شب تا صبح بودم بعد رفتم حموم ۴ ساعته هم میزارم بعد رشدش دوبرابر میشه بعد تازه بیشتر جوونه میزنه بیشتر درمیاد موهام ولی فکر میکنم ریزش میاره نمیدونم اینجاشو تحقیق کن ولی واسه موخوره ها من کچل کردن جواب بود ن تنها مو خوره سوخته هم شده بودن رنگ زیاد کرده بودم 

من کچل کردم پارسال دی ماه الان اینقدر سالمن نگم ساللللم برای وزی موهام از کف سر روغن کرچک زدم لخت شد ...

من حجم موهام خیلی زیاده ساهاست رنگ نکردم

کچل کنم زیادتر بشه چه کنم

به حکمتش دل بسپار(خدا)
من حجم موهام خیلی زیاده ساهاست رنگ نکردمکچل کنم زیادتر بشه چه کنم

موهای منم خیلی پر بودن پرو بلند سرم سنگینی میکردم اندازه سه تا سر مو دارم پر تر و بیشتر میشه ولی شما مصری بزن بعد روغنن کرچک بزن شروع کن ببین چطوریه من واقعا راضی بودم اصلا وز نیستن موهام حتی سشوار بعد از حموم نمیکشم خشک که میشن با حوله یا فردا خشک میشن برس میکشم صاف میشن ولی پایین موهام فره اون صاف نمیشه