ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
کاش برای منم یه دل گرفتگی ساده بود من چند روزه از غصه و ناراحتی لاغر شدم مامانم فشارش رفت بالا چند ر ...
آخ عزیزه دلم واقعا ناراحت شدم ان شاالله خدا به حق این روزایه عزیز شفاش بده و حالش خوب بشه سال پیشم ما دوتا تجربه این جوری داشتیم دوتا از آشناها نزدیک به فاصله چندماه از هم سکته مغزی کردن الان خداروشکر خوبن ولی هنوز اون آدم سابق نشدن
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
ممنونم آبجی گلم سلامت باشی انشاللهمامان من خداروشکر خوبه علائمی نداشت فقط روز اول کمی حوصله حرف زدن ...
خوب خداروشکر نترس عزیزم ان شاالله بلاش به دور باشه داروهاش رو سر وقت بدین حواستونم شدیدن به فشارش باشه اگر فشار سنج تو خونه ندارین حتما یکی تهیه کنید اینجوری بهتر میتونین کنترلش کنید
خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲