2777
2789
عنوان

شوهرم قهرم ببینیدراهکاربدید

167 بازدید | 24 پست

اولش کمی تقصیر من بود شایدم نبود ی گله کردم ب مزاقش خوش نیومد بهم بی احترامی بدی کرد ..شش روزه قهریم زنگ و پبامم ندادم من درحد سلام شام اینا حرف میزنم اونم همینقدر ..فک میکردم شاید پشیمونه دیشب خیلی ب خودم رسیدم گفتم شاید بیاد ک پشتش کرد خوابید ...امروز هم ب دخترم گفتم زنگ بزن بهش ک ببینه زنگ زدم شاید بعد بیاد اشتی اصلا ن جواب داد ن زنگ زد ...بارای قبلی هم همش خودم پیشقدم میشدم پسم میزد نازمیکرد بعدهمه چی مینداخت تقصیر من  اخرش اشتی میکرد ولی الان داره میگه برام مهم نیستی یا دویم تداره ..به نظر شما چکارکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم چون دفعات قبل شما پیشقدم بودی احتمال اینکه عادت کرده ،یا غرورش به دلش خوش کرده ،منتظره تو پیشقدم شی ،نظر من اینه همینجوری هر روز به خودت برس ،ولی محلش نده ،تحملش که سر اومد ،میاد عذر خواهی

🌻تاحالا فکر کردی چرا باید مغز فیلمی و در طول شب به خوردمون بده و اسمش هم بزاره خواب؟🐝🌻

کار زن ناز کردنه نه مرد چرا نازشو کشیدی؟ پررو شده دو روز قهر باشی چی پیشه سرسنگین باش بذار خودش بیاد سراغت خب

از یه سنی به بعد آدم دیگه وقت نداره بشینه گریه کنه مجبوره همراه اشک ریختن رانندگی کنه غذا بخوره ظرف بشوره یا به بقیه کارای عقب‌ مونده برسه 👋 هیچ کسی به خاطر دیر ازدواج کردن نمرده، اما خیلی‌ها به خاطر این که آدم اشتباهی رو انتخاب کردن، از بین رفتن.از دست دادن قطار خیلی بهتره از اینه که خودت رو زیر چرخ‌های زندگی مشترک بندازی.

ولش کن

اخه ۶ روز شده تا کی ..سر چیزی ک بهش بربخوره اینجورمیکنه بعدجوری میکنه من التماسش کنم ..ولی خب اینبارنمیتونم باخودم کناربیام اگ برم سمتش انگار گفتم توحق داشتی بهم فحش بدی  ..اون منتظره من برم بگه مقصر توبودی یا پسم بزنه ..اگ غیر اینه چرانیومد ازدلم دربیاره یا حتی زنگ بزنه حتی ی پیامم نداده ..

منم این چندروزه همچین مشکلی داشتم. بنظرم راهش اینه یکم اذیتش کنی تا به خودش بیاد. مثلا خودتو بزن مریضی بگو نمیتونم بچه را نگه دارم نذار بره سرکار. یا هرروشی که میدونی اذیت میشه اما یجور که حس نکنه داری لجبازی میکنی

چرا اینجورمیکنه نمیدونم یعنی غروره یا دوسم نداره ..حرفای اون از گله کردن یا غر زدن من خیلی بدتر بود. ...

باهاش حرف بزن،،، منم امروز خیلی ناراحت شدم نامزد قبلی شوهرم ماشین داره و بعد یه ماشینی داشت رد می شد اینم عین جغد سرشو چرخوند ببینه خودشه یا نه منم روی خودم نیاوردم 

مامان یه آقا پسر گوگولی

بنظرم چون دفعات قبل شما پیشقدم بودی احتمال اینکه عادت کرده ،یا غرورش به دلش خوش کرده ،منتظره تو پیشق ...

اره الان ۶ روزه نرفتم راهای اشتی هم باز گذاشتم اما کاری نمیکنه امروز ک گوشی جواب نداد بدتر حرصی شدم ..حرفاش بد بود همیشه چیزای میگه ک اتیش میگیرم ولی بعد انتظارداره من برم وهمیشه هم من بیخیال حرفاش شدم ورفتم اما اینبارنمیتونم ..فقط برام سواله چرا اینجورمیکنه اینکه بیاد فقط بگه کنارم بشین سختشه اخه ادعا دوست داشتن داره

کار زن ناز کردنه نه مرد چرا نازشو کشیدی؟ پررو شده دو روز قهر باشی چی پیشه سرسنگین باش بذار خودش بیاد ...

الان ۶ روزه اره واقعا تازه سری قبل پسمم زد الان جوروانمود میکنه انگار من مقصرم ..میخوادبگه توبدی که من اینجورگفتم وپشیمون نیست انگار