2777
2789
عنوان

سلامتی بیاید

43 بازدید | 9 پست

بچه ها از همین امروز به هم کمک کنیم بگید چی برای بدن پوست مو و اینا خوبه بگید اثبات شده باشه و نه از روی تبلیغ هر چیز مفید هست بگید راستی من کم آبی داره بدنم چیکار کنم 

کم آبی یعنی حرارت بدنتون زیاده و زود عطش میشین؟

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمدونم نه کلا خیلی کم اب میخورم و گفتن کم آبی داره پوستم خیلی خشک شده اینا

پس سودای بدنتون زیاد شده 

باید مواد غذایی سودازا مصرف نکنید

سکنجبین خوبه

دمنوش بابونه خوبه

حناگذاری اوکیع

حجامت خوبه

ولی برای اینکه سودای بدنتون رفع بشه نیاز به اصلاح مزاج دارین

(رعایت خرد و خوراک در کنار آرامش و پاکسازی بدن با گیاهان و روغنهای طبیعی)

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

شما از طب سنتی سر در میارید واقعا ؟

اگه خدا بخواد یه چیزایی می‌دونم :-)

البته الان تشنه هم زیاد میشم

پس چرا گفتی نمیشی اگه خیلی عطش میشین و دوست دارین همش مایعات بخورین و میل به غذا زیاد ندارین غلبه صفرا و حرارت کبد می‌تونه باشه

پس چرا گفتی نمیشی اگه خیلی عطش میشین و دوست دارین همش مایعات بخورین و میل به غذا زیاد ندارین غلبه صف ...

نه الان امروز این جوری شدم یعنی همیشه نیستم نه میل دارم به غذا