2777
2789

ینی هم اعصابم خورد میشه تؤ خونه وسایل و خرت و پرت اضافه باشه هم دلم نمیاد لباس قذیمیو یا مثلا دیگه نمی پوشمو بندازم بره بیرون هی جدا میکنم بندتزم بیرون بعد میگم شاید نیازم شد الان کراشتم کنارم لباس هارو موندم ببرم بزارم کنار سطل اشغالی محل یانه😂😂😂

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بده به نیازمند

یه تعداد نو هستن اونارو‌گذاشتم بدم نیازمند اینا که میگم بذارم کنار سطل لشغال پوشیده شده البته پاره یا رنگ و رو رفته نیستنا ولی اینارو روم نمیشه یده نیازمند میزارم کنار سطل اونایی که میان یرااشغال ورمیدارن ولس تو یگو چجوری دل بکنم ازشون از طرفی اعصایم خوزده تو خونم وسیله اضافه هست

باشد که روزگار بچرخد به کام دل ✨✨✨ من یه پرستار مهربونممم و عاشق کارمم کمکی خواستین در خدمتم

اره بابا بزار کنار سطل شاید یکی خواست بردارهمن همیشه مشکل جا دارم همه چیو میزارم سر کوچه

دلم نمیاد هی میگم شاید نیازم شدد غز طرفی ادمس هستم که وسیله اضافه توخنم باشه دیونه میشم

بزار کنار سطل با فاصله انقد نیازمند هست زود میبرنشون همینا ک زباله گردن من هوچی میندازم خونم خلوت شد ...

دقیقا منم وقتی وسیله یلااستفاده تو‌خونم یاشه حس میکنم خونه شلوغه

دلم نمیاد هی میگم شاید نیازم شدد غز طرفی ادمس هستم که وسیله اضافه توخنم باشه دیونه میشم

دل بکن کلا در حد نیازت نگهدار بقیش اضافست من از وقتی انداختم دیگه کم میخرم انبار نمیکنم هم لباس هم وسایل