2777
2789
عنوان

فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 39 پست
نه منم کنکوریم دوازدهم هدفم فرهنگیانه مجازم شدم انتخاب رشتم کردم دیگ بقیش خدا میدونه چی بشه من از ای ...

اتفاقا رو همسر شاغل حساب باز کردم . اونم فرهنگی باشه . 

خب شما خودتون حاضر نیستید اگه معلم بشیدبا یه معلم ازدواج کنید

میتونم بپرسم شغل های دومشون چیه

در واقع سرمایه شون کار میکنه ما جنوب هستیم قایق دارن و تحویل ناخدا دادن 

هر چیز که در جستن آنی ،آنی🌱✨📚اگر برای ابد هوای دیدن تو نیفتد از سر من چه کنم ؟هجوم زخم تو را نمی کشد تن من برای کشته شدن چه کنم هزار و یک نفری به جنگ با دل من برای این همه تن چه کنم؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ببین دیگه اوضاع ایران همینجوره

به نظرم با شغل معلمی هم میشه درامد خوبی داشت

همسایمون معلمه و خیلی میبینم شاگرد خصوصی داره و به نظرم درامدش رو اوکی کرده

یا شغل دوم و ...

اینجا تو اجتماع؛ نمیشه بجنگی کوچولو با منطق کوچه👍🏻

خب وضع پدرتون چجوریه؟ اتفاقا شاید موفق تر شدی تو اون شغل اول باید علاقه و استعدادت رو کشف کنی

خب علاقه و استعداد و رو کشف کردم . تازه هم کشف کردم . بعد از اینکه خدمت رو تموم کردم یکم پخته تر شدم و باعث شد کنکور قبول بشم البته فعلا که نهایی نشده

خب علاقه و استعداد و رو کشف کردم . تازه هم کشف کردم . بعد از اینکه خدمت رو تموم کردم یکم پخته تر شدم ...

خب این خیلی خوبه 

من خودم علاقم فرهنگیان نیست فقط میخام قبول شم که شغب دولتی داشته باشم و از آینده ام مطمئن باشم 

در کنارش هم میرم پی علاقه و استعدادم 

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

خب وضع پدرتون چجوریه؟ اتفاقا شاید موفق تر شدی تو اون شغل اول باید علاقه و استعدادت رو کشف کنی

وضع پدرم الان خوبه خداروشکر . ولی منمیخوام از اول زندگی وضعم اینجوری باشه. مثلاً الان تازه امسال یهدنا پلاس صفر گرفتیم با یه خونه ۳ میلیاردی داریم واحد . این الان چه وضعی حساب میشه ؟ پایین یا متوسط ؟

وضع پدرم الان خوبه خداروشکر . ولی منمیخوام از اول زندگی وضعم اینجوری باشه. مثلاً الان تازه امسال یهد ...

خداروشکر 

خب پس یا بفکر شغل دوم در کنارش باش یا رشته ای انتخاب کن که بتونی خارج از مدرسه شاگرد بگیری 

متوسط 

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

کاش میتونستید بگید علاقتون چیه ؟

من عاشق کیک پزی و آشمزیم میخلم مدرکش رو بگیرم حالا یا به عنوان شغل دوم و منبع درآمد ازش استفاده میکنم یا صرفا به علاقم میرسم اینجوری حس خوبی دارم

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

خداروشکر خب پس یا بفکر شغل دوم در کنارش باش یا رشته ای انتخاب کن که بتونی خارج از مدرسه شاگرد بگیری ...

اگه بعد یکی دو سال برم یه رشته خوب تجربی بخونم ارزش داره ؟

اون موقع میشه ۲۵ سالم  ولی درآمد اون رشته ای که می‌خوام برم بالای ۱۰۰ تومنه

من عاشق کیک پزی و آشمزیم میخلم مدرکش رو بگیرم حالا یا به عنوان شغل دوم و منبع درآمد ازش استفاده میکن ...

اتفاقا این از معلمی درآمدش بیشتره . من یه خانمه رو میخواستم به مغازه خیلی  کوچیک داره جوونم هست یه ماشین چینی داره جلو مغازش 

غذا درست می‌کنه خونگی میفروشه

اگه بعد یکی دو سال برم یه رشته خوب تجربی بخونم ارزش داره ؟اون موقع میشه ۲۵ سالم ولی درآمد اون رشته ...

از نظر من نه نمیشه که همه عمرت به درس بگذره تو تازه ۲ سال دیگ قبول بشی باید حداقل ۵ ۶ سالم درس بخونی 

میشه ۸ ۹ سال خیلییه ها 

عوض این بتونی از همین الان انتخاب درست بکنی بهتره

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

اتفاقا این از معلمی درآمدش بیشتره . من یه خانمه رو میخواستم به مغازه خیلی کوچیک داره جوونم هست یه م ...

چقد خووب

آره ولی میگم قبلش ی شغل دولتی داشته باشم بهتره مطمعن ترم 

فرهنیگان اینش خوبه که قبول شی دیگ دستت تو جیب خودته میتونی خیلی کارا بکنی 

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️