2777
2789
عنوان

فرهنگیان

| مشاهده متن کامل بحث + 165 بازدید | 39 پست
از نظر من نه نمیشه که همه عمرت به درس بگذره تو تازه ۲ سال دیگ قبول بشی باید حداقل ۵ ۶ سالم درس بخونی ...

خب چیکار کنم وقتی نمیشهراهی نیست کاری نمیتونم بکنم که . من دیپلم تجربی دارم ولی اومدم انسانی کنکور دادم فرهنگیان مجاز شدم . حالا دوباره می‌خوام برگردم برم تجربی کنکور بدم . چون تازه سر عقل اومدم بعد خدمت و استعدادش رو پیدا کردم که تو درس خونده آخه به درس الان خیلی علاقه مند شدم شدید . از وقتی که حس توانایی پیدا کردم توش و روش درست درس خواندن رو یاد گرفتم واسم راحت شده درس خوندن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چیکار کنم وقتی نمیشهراهی نیست کاری نمیتونم بکنم که . من دیپلم تجربی دارم ولی اومدم انسانی کنکور د ...

قبلاً هم خیلی علاقه داشتم ولی نمیخوندم از کلاس هفتم تا یازدهم همش معدلم بالای ۱۹.۵ بوده بدون اغراق

خب چیکار کنم وقتی نمیشهراهی نیست کاری نمیتونم بکنم که . من دیپلم تجربی دارم ولی اومدم انسانی کنکور د ...

کاش وقتت رو میذاشتی برا همین تجربی خب با این تفاسیر میتونستی رتبه خوبی بیاری و رشته خوبی هم بری 

اگه واقعا هدفت خوندنه پس چرا میزاری ۲ سال دیگه؟ از الان شروع کن تا سال بعد بهش برسی

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

قبلاً هم خیلی علاقه داشتم ولی نمیخوندم از کلاس هفتم تا یازدهم همش معدلم بالای ۱۹.۵ بوده بدون اغراق

پسرا همینن یا نمیخونن یا بخونن خفن میخونن

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

کاش وقتت رو میذاشتی برا همین تجربی خب با این تفاسیر میتونستی رتبه خوبی بیاری و رشته خوبی هم بری اگه ...

به خاطر اینکه خانواده نمیزارن دو سه سال گفتم پشت کنکور موندم با تنبلی و بدون اینکه لایه کتابو باز کنم میرفتم کنکور میدادم ‌.

ولی الآنم خانواده میگن برو فرهنگیان بعد اگه قبول شدی بیا برو انصراف بده برو اون رشته جدیده . یه جورایی می‌خوام تو آب نمک بخوابونمش . یعنی خانواده مجبورم میکنن که برم دیگه خسته شدن

به خاطر اینکه خانواده نمیزارن دو سه سال گفتم پشت کنکور موندم با تنبلی و بدون اینکه لایه کتابو باز کن ...

احساس میکنم بعل قبولیت نمیزارن انصراف بدی 

اگه واقعا قصدشون اینه خب بزارن از الان بخونی 

۲ سال دیگ شرایط معلوم نیست چجوریه معلوم نیست خودتت تو چه وضعیتی 

ریسک نکن یا برا همیشه برو فرهنگیان یا بشین تجربی بخون 

برای اینک تصمیم قطعی بگیری میتونی مشاورم بری 

ترازت برا فرهنگیان چجوریه؟ مطمعنی برت میدارن؟

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️  

شما لطف داری مگه دخترا چجورین بابا دختر داریم صد تا پسر به گرد واسم نمیرسن

قطعا اینجوریه ولی برداشت کلیم این بود😂

نمونش منم میخاما ولی اونجور که باید تلاش نمیکنم 

دانشجو معلم ۱۴۰۵🌱✨️