اصلا من ترک تجزیه طلب ندیدم تا حالاتو یه قومیت دیگه زیاد دیدم
چون ترک ها غیرت دارن ینفر تو ورزشگاه پرچم خلاف اورد بالا تو گونی تحویل پلیس دادن
لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️
بابا مگه بقیه کشور دزد و قاتل جانی نداره چه گیری دادین رو ترکا نون شما رو خوردن ترکا هر چی هیچی نمیگم نی نی یارم هزار الله اکبر نشسته به ریش ما میخنده مگه اینکه خودمون گزارش بزنیم
تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
هزاران تاپیک طرف توهین کرده بعد نی نی یار بمن میگه گزارش بزنیدتاپیک نزنیدطرفو تعلیق نمیکرد
به ولای علی یه تاپیک کنکور زدم(کنکوری نیستم)
که کم واسه این سهمیه ایا حرص بخورید
نی نی یار زرتی منو تعلیق کرد🤦♀️
اینو چی
تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم