بهارنازخانوم مدیر عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 698 عنوان بی بی چک مثبت بهمن | مشاهده متن کامل بحث + 1489 بازدید | 186 پست دوستای که بی بی چک شون تو بهمن و اسفند مثبته بیایید دور هم باشیم🤗 این نیز بگذرد ❤❤❤❤ 1396/11/30 | 11:46 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
parpar17 عضویت: 1394/02/25 تعداد پست: 6324 خدا رو شکر بالاخره باید بگذرونیم دیگه این روزا رو.داروهارو میگیرم چون عجیب مشکل دارم و بعدش هم درد د ... خب به دكترت نگفتي ؟ فشار خيلي واسمون بده مناصصصلا نميتونستم برم دستشويي ديگه، تو داروخانه هم بگو بارداري كه درست بهت دارو بدن
بهارنازخانوم مدیر استارتر عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 698 اره عزیزم هفته ششم رفتم خداروشکر گفت خوبه خدا رو شکر به سلامتی دنیا بیاد ان شالله این نیز بگذرد ❤❤❤❤
بهارنازخانوم مدیر استارتر عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 698 خب به دكترت نگفتي ؟ فشار خيلي واسمون بده مناصصصلا نميتونستم برم دستشويي ديگه، تو داروخانه هم بگو بار ... پیش دکترم نرفتم دیگه ولی اون هم گفت حتما از فرنگی استفاده کن و به خودت فشار نیار این نیز بگذرد ❤❤❤❤
parpar17 عضویت: 1394/02/25 تعداد پست: 6324 پیش دکترم نرفتم دیگه ولی اون هم گفت حتما از فرنگی استفاده کن و به خودت فشار نیار من با فرنگي هم نميتونستم كلاً نميشد كه نميشد، همه روده هام خشك شده بود
بهارنازخانوم مدیر استارتر عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 698 من با فرنگي هم نميتونستم كلاً نميشد كه نميشد، همه روده هام خشك شده بود این جواب سونوم بود بچه خوب بود اوضاش ولی هماتوم دارم دکتر برام شیاف سیکلوژست ۴۰۰نوشت روزی دوتا. و استراحت مطلق.اعصابم ریخت بهم این نیز بگذرد ❤❤❤❤
parpar17 عضویت: 1394/02/25 تعداد پست: 6324 این جواب سونوم بود بچه خوب بود اوضاش ولی هماتوم دارم دکتر برام شیاف سیکلوژست ۴۰۰نوشت روزی دوتا. و اس ... سونو شكمي شده؟ سن بچه دقيقا چقد بود؟ اندازه اش؟ ضربانش؟هماتوم خيليا دارن همينكه لكه بيني نداشتي خدارو شكر، شياف بزن استراحت كن خودش جذب ميشه، نگران نباش
بهارنازخانوم مدیر استارتر عضویت: 1396/09/21 تعداد پست: 698 اره شکمی.سن بچه هشت و نیم هفته بود.ضربان و اندازه ش هم خوب بود دکترم گفت .فقط هماتوم ۶میلی دارم و فیبروم .دکتر برام استراحت مطلق و شیاف سیکلوژست ۴۰۰ نوشته روزی دوتا .تو هم خونریزی داشتی گفتی شیاف بهت داده؟؟ این نیز بگذرد ❤❤❤❤