2777
2789
ماههاي بالا يا پايين ؟ واقعا همه اش سوال پيش مياد من ٢٤ دي بودم، دوشنبه چقد بهت خوووش ميگذره حال خ ...

ماه بالا هستن برای ما خوبه ازشون اطلاعات میگیریم.خونه خودم هستم خوب نیستم ولی بیرون میرم حالم خوب میشه یه حال عجیبیه.من پری ۲۸ دی بود پس چهار روز فرقمونه

این نیز بگذرد ❤❤❤❤
ماه بالا هستن برای ما خوبه ازشون اطلاعات میگیریم.خونه خودم هستم خوب نیستم ولی بیرون میرم حالم خوب می ...

چقد بهم نزديكيم ايول، ان شاءالله تا آخرش به خوبي پيش ميره واسه جفتمون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم چه خبر ؟ رفتي دكتر ؟

سلام.رفتم برام سونو نوشت هنوز نرفتم انجام بدم. دکترم میگفت سفر هم صلاح نمیدونم تا  سه ماه اول بری. فک‌کنم کل تعطیلاتو باید در منزل سپری کنم.شما نپرسیدی از دکترت؟ 

این نیز بگذرد ❤❤❤❤
سلام.رفتم برام سونو نوشت هنوز نرفتم انجام بدم. دکترم میگفت سفر هم صلاح نمیدونم تا  سه ماه اول ب ...

تا سه ماه اول كه اصلا جايز نيست من كه خودمم نميرم ميترسم، چرا نميري سونو انجام بدي ؟ ميخوري به تعطيلات كه، آزمايشات اوليه رو واست نوشت ؟ من اونارو دادم بردم دكتر ديد خدارو شكر خوب بودن

تا سه ماه اول كه اصلا جايز نيست من كه خودمم نميرم ميترسم، چرا نميري سونو انجام بدي ؟ ميخوري به تعطيل ...

یک شنبه میرم سونو.ازمایش هم دادم خوب بود همه چی.فقط تهوع اذیتم میکنه فقط دمیترون ارومم میکنه اونم یبوست شدید بهم میده تو اوضات چطوره؟

این نیز بگذرد ❤❤❤❤
یک شنبه میرم سونو.ازمایش هم دادم خوب بود همه چی.فقط تهوع اذیتم میکنه فقط دمیترون ارومم میکنه اونم یب ...

منم خوبم خدارو شكر، تهوع ندارم فقط گااااهي مياد حسش، يبوست شديد از اولش دارم كه داشتم ميمردم دكتر پودر و شربت داد خوب شدم

بعد از سونو خبرررر بده

دقيقا هفته چندي الان ؟؟

منم خوبم خدارو شكر، تهوع ندارم فقط گااااهي مياد حسش، يبوست شديد از اولش دارم كه داشتم ميمردم دكتر پو ...

پودر و شربتت چیه؟؟فک‌کنم هشت هفته ام .۲۸دی تاریخ پریودم بوده. خیلی خدا رو شکر کن تهوع کم داری 

این نیز بگذرد ❤❤❤❤
سلام من هفته دهم هستم الانم حالت تهوع دارم دم در نشستم هوا بخورم شایدحالم بهترشه 😐

منم همش باید در بالکن باز باشه خیلی حالم بده کلافه شدم.شما سونو رفتی ؟

این نیز بگذرد ❤❤❤❤
پودر و شربتت چیه؟؟فک‌کنم هشت هفته ام .۲۸دی تاریخ پریودم بوده. خیلی خدا رو شکر کن تهوع کم داری 

شريت لاكتولوز روزي دو قاشق، پودر پسيليوم روزي يه ليوان

اينا نجاتم دادن چون كارم داشت به خونريزي كشيده ميشد

تاريخمون نزديك همه، من ٢٤ دي بودم، الانم كمي تهوع دارم ولي در كل خوبم شكر خدا

شريت لاكتولوز روزي دو قاشق، پودر پسيليوم روزي يه ليوان اينا نجاتم دادن چون كارم داشت به خونريزي كشي ...

خدا رو شکر بالاخره باید بگذرونیم دیگه این روزا رو.داروهارو میگیرم چون عجیب مشکل دارم و بعدش هم درد دارم

این نیز بگذرد ❤❤❤❤