2777
2789

افسردگی بعد زایمان هیچ فرقی با خودش نداره

حالت خوب نیس زود رنجی و حساس و بیچاره

میگفتن اخر شاهنامه خوبه ولی خب اونم دروغه خودمون گول نزنیم فرهاد به شیرینش نرسید لیلی به مجنون سهراب هم به گردافرید ته داستان های ایرانی غمناکه ما هم یه داستانیم فقط ای کاش سرنوشت متفاوتی داشته باشیم حال الان من حال جیران تو این موقع اس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تغییرات روحی و هورمونی... همین!! یهو میبینی همش گذشته‌و خاطرات بد تو ذهنت تکرار میشه درحالیکه الان اوضاع خوبه و همه چی وفق مراده 

ولی خاطرات تلخیکه تو بچگی یا هرموقع دیگه داشتی میاد تو ذهنت و خودتم تعجب میکنی از حال بدت 

ولی باید آگاه باشی و بدونی اینا همش فریب ذهنه 

تغییرات روحی و هورمونی... همین!! یهو میبینی همش گذشته‌و خاطرات بد تو ذهنت تکرار میشه درحالیکه الان ا ...

من باردار نیستم ولی بیشتر وقتا این حسارو دارم

تنبلی تخمدان دارم امپول پروژسترون زدم چندروز پیش هنوز پریود نشدم

حال بد روحیه ام ممکنه بخاطر هورمونام باشه؟؟؟!!

:)

چون کل هیکل ادم بهم میریزه تا شیش ماه کلا یه جوری شکمت هنوز بزرگه که فکر میکنی این شکمه موندگاره کلی مسولیت گردنت میاد شیر دادن بچه وقت و بی وقت خوابت کم میشه حس تنهایی داری احساس میکنی با این اندام از چشم همسرتم افتادی شکل سینه تغییر میکنه و کلی چیزای دیگه 

ولی خوبه ادم بره همون موقع درمان کنه. من ک دخترم دنیااومد حس پوچی و ناامیدی گرفتم یکسال .بعدش بهترشدم اما انگارهمون شد زمینه افسردگی من ک الان ۱۰ساله میگذره من همش افسردگی شدید راتجربه میکنم