tokushiji مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 3695 عنوان بچه هایی که بدون کتک نمیخوابن 192 بازدید | 22 پست کسی هست بچش اینجوری باشهیعمی خوابش بیاد در حدی که فقط نق بزنه و گریه کنه و رسما قاطی کنه ولی نخوابه 1404/03/18 | 15:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mari_lemon عضویت: 1403/12/24 تعداد پست: 1060 بذار رو پات یه حالت گهواره ای یا آهنگ ملایم بذار شاید خوابید
mamysouren7 عضویت: 1400/08/09 تعداد پست: 1142 آره یکیش رو خدا سه سال و چند ماهه بهم داده داره از بی خوابی بیهوش میشه ولی نمی خوابه 😬 خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
tokushiji مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 3695 بذار رو پات یه حالت گهواره ای یا آهنگ ملایم بذار شاید خوابید اصلا حتی ۲۰ ثانیه روی پا نمیمونهلالایی هم تاثیر نداره هرچی بیشتر خسته شه سخت تر میخوابههمه جا تاریک باشه میتونم بخوابونم ولی ظهرا نه
parzhak عضویت: 1397/01/10 تعداد پست: 61762 چقدر به عنوانت خندیدم😂واقعا بعضی بچه ها رو مخن برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
mari_lemon عضویت: 1403/12/24 تعداد پست: 1060 اصلا حتی ۲۰ ثانیه روی پا نمیمونهلالایی هم تاثیر نداره هرچی بیشتر خسته شه سخت تر میخوابههمه جا تاریک ... عه خب شاید تو سکوت و تاریکی راحت تر خوابش میبره ببر اتاق کمنور بخوابه تو سکوت باشه🥲
tokushiji مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 3695 آره یکیش رو خدا سه سال و چند ماهه بهم داده داره از بی خوابی بیهوش میشه ولی نمی خوابه 😬 من موندم چه کنمالان مهمونیم از خواب داشت گند میزد به خونه مردم از لج من تو چشام نگاه میکرد گلاشونو میکند آخر بد و بیراه بقیه رو به جون خریدم یدونه زدمش گرفت خوابید
tokushiji مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 3695 عه خب شاید تو سکوت و تاریکی راحت تر خوابش میبره ببر اتاق کمنور بخوابه تو سکوت باشه🥲 ببین حتی باباشم تو خونه اون یکی اتاق باشه این نمیخوابه درو قفل میکنم یه ساعت تلاش میکنم تا بخوابه
جمره1366 عضویت: 1397/01/24 تعداد پست: 20371 من موندم چه کنمالان مهمونیم از خواب داشت گند میزد به خونه مردم از لج من تو چشام نگاه میکرد گلاشونو م ... وای 😁چ بامزه گفتی...چنسالشه؟ فکنم والا دل بقیه هم خنک شد انقد ک اذیت کرده خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی این دنیات ی بچه بهم بدهکاره یادت باشه
mari_lemon عضویت: 1403/12/24 تعداد پست: 1060 ببین حتی باباشم تو خونه اون یکی اتاق باشه این نمیخوابه درو قفل میکنم یه ساعت تلاش میکنم تا بخوابه چرا اینجوریه علتش رو متوجه نشدی؟
mamysouren7 عضویت: 1400/08/09 تعداد پست: 1142 من موندم چه کنمالان مهمونیم از خواب داشت گند میزد به خونه مردم از لج من تو چشام نگاه میکرد گلاشونو م ... بچه ت پسره ؟ خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
tokushiji مدیر استارتر عضویت: 1399/02/22 تعداد پست: 3695 وای 😁چ بامزه گفتی...چنسالشه؟ فکنم والا دل بقیه هم خنک شد انقد ک اذیت کرده ۳نشدهاز یه طرف میگن پاشووو گلترو کند پاشووو لباسارو ریخت پاشووو قندونو برداشتحالام میگن آره بچه رو با زدنت مریض میکنی این چه کاریه