2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره یکیش رو خدا سه سال و چند ماهه بهم داده داره از بی خوابی بیهوش میشه ولی نمی خوابه 😬

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
بذار رو پات یه حالت گهواره ای یا آهنگ ملایم بذار شاید خوابید

اصلا حتی ۲۰ ثانیه روی پا نمیمونه

لالایی هم تاثیر نداره هرچی بیشتر خسته شه سخت تر میخوابه

همه جا تاریک باشه میتونم بخوابونم ولی ظهرا نه

چقدر به عنوانت خندیدم😂

واقعا بعضی بچه ها رو مخن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اصلا حتی ۲۰ ثانیه روی پا نمیمونهلالایی هم تاثیر نداره هرچی بیشتر خسته شه سخت تر میخوابههمه جا تاریک ...

عه خب شاید تو سکوت و تاریکی راحت تر خوابش می‌بره ببر اتاق کم‌نور بخوابه تو سکوت باشه🥲

آره یکیش رو خدا سه سال و چند ماهه بهم داده داره از بی خوابی بیهوش میشه ولی نمی خوابه 😬

من موندم چه کنم

الان مهمونیم از خواب داشت گند میزد به خونه مردم از لج من تو چشام نگاه میکرد گلاشونو میکند آخر بد و بیراه بقیه رو به جون خریدم یدونه زدمش گرفت خوابید

عه خب شاید تو سکوت و تاریکی راحت تر خوابش می‌بره ببر اتاق کم‌نور بخوابه تو سکوت باشه🥲

ببین حتی باباشم تو خونه اون یکی اتاق باشه این نمیخوابه درو قفل میکنم یه ساعت تلاش میکنم تا بخوابه

من موندم چه کنمالان مهمونیم از خواب داشت گند میزد به خونه مردم از لج من تو چشام نگاه میکرد گلاشونو م ...

وای  😁چ بامزه گفتی...چنسالشه؟ فکنم والا دل بقیه هم خنک شد انقد ک اذیت کرده

خدایا ۹ سال شدا😢 ۹سال دعا نذر ختم چرا جوابمو نمیدی  این دنیات ی بچه بهم‌ بدهکاره یادت باشه
من موندم چه کنمالان مهمونیم از خواب داشت گند میزد به خونه مردم از لج من تو چشام نگاه میکرد گلاشونو م ...

بچه ت پسره ؟ 

خدایا تو می دانی آنچه من نمی دانم و من نمی دانم آنچه تو می دانی پس با حکمتت زندگی ام را سامان ده …الهی آمین🤲
وای 😁چ بامزه گفتی...چنسالشه؟ فکنم والا دل بقیه هم خنک شد انقد ک اذیت کرده

۳نشده

از یه طرف میگن پاشووو گلترو کند پاشووو لباسارو ریخت پاشووو قندونو برداشت

حالام میگن آره بچه رو با زدنت مریض میکنی این چه کاریه