2777
2789
عنوان

تیک آبی

| مشاهده متن کامل بحث + 2551 بازدید | 48 پست

میشه کاری کنین تابتونیم تایپکامونوخودمون حذف کنیم لطفااین خواسته همه نی نی سایتیاس

من ازنسل زنانی ام که اگردلشان بگیرد،به جای شکستن وضومیگیرند...بجای فریادقرآن بازمی کنند..وبجای تکیه برآدمها،برآسمان تکیه میزنند🙂🌺افرادمذکردرخواست ندین باتشکر🙂

نی نی سایت خیلی خوبه ،فقط دوسه تا مشکل اساسی داره 

یکی اینکه حذف کامل اکانت نداره دومی اینکه نمیشه تاپیک که میزاریم و حذف کنیم ،

باز اولی رو میشه تحمل کرد اما خواهش میکنم مشکل حذف نشدن تاپیک و حل کنید ک خودمون بتونیم خذفش کنیم

همیشه مهربان میمانم"I will always stay kind."❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ارتباط مستقیم و به نفع شما ×

تبلیغ پشت تبلیغ و مزاحم روی صفحه ی گوشیه شما ✓

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

تاپیک خودمون رو خودمون حذف کنیم❤️

تعلیق خود خواسته باشه

۷نفرازکسایی که دوسشون دارم💜۱-آلن دلون زیباترین مردجهان فوق العاده خوشتیپ♥️۲-رومی اشنایدر ازنظرم زیباترین زنه جهانه (پروفایلم)💛۳-مریلین مونرو زیباترین ولوندترین زن جهان🧡۴-مهستی جانم صداش مسکنه برام عشقمممم💙۵-هایده جانم صداش از بهشته لعنتی💓۶-آدری هپبورن معصوم ترین زن جهان از لحاظ چهره🤍۷-جین فوندا خیلی دوسش دارم بهترین بازیگره کلاسیک❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥💋💋💋

خب آخه باید نی نی سایت در امد داشته باشه دیگه که بتونه محتوا بسازه و ویدیو و فیلم رایگان در اختیارت ...

نی نی سایت بستر شوهر شناسی باز کرده تا اینا بجای این کار بیاید آیکون حذف اکانت و حذف تاپیک بزارید نخواهیم التماس نی نی یار کنیم اونم کلاس بزاره بره روی اعصاب 

خواهشا

دختری از جنس دریا 

عزیزم شما دیگه کف سر بنده تبلیغ نزاشتید که اونم بیاین بزارید دیگه

اوضاع سایت افتضااااحه نی نی یار اصلا رسیدگی نمیکنه 

چه وضع این سایته فقط به فکر درامد خودتون هستیداین یعنی توهین به شعور ما

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

بچها همدل ‌کلا ب خودش زحمت نمیده حواب کامنتاتون رو بده

انتظار دارین مشکلاتو‌ برطرف کنه؟😒😒😒😒😏😏

شما اگه حذف تاپیک توسط خودمون و تعلیق ب روش قدیمی بزارید ما دیگه هیچی نمیخوایم. شما این قابلیت هارو برداشتین شاید پای آبروی یکی وسطه؟؟؟؟

تو این سایت خراب شده یه عکس هم نمیاد

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

باید بگم که جای این الکی خرج کردنا یه کاری کنین

وقتی که عکس میفرستی سه ساعت دیگه ظاهر میشه.. اون موقع همه کاربرا رفتن

بعد هم اینکه حذف تاپیک رو خودمون انجام بدیم

و تبلیغات رو کمتر کنین. رو مخه

خواهش میکنم تنظیمات سایت و مثل قبل کنید😐وقتی یکی تعلیق میشه همه تاپیکاش پاک شه و دیگه کسی نتونه ببینه 

حذف تاپیک هم اضافه کنید 

چه اشتباهی کردم روزی که عضو این سایت شدماااا