2777
2789
عنوان

تیک آبی

2551 بازدید | 48 پست

حتما همگی اکانت هایی رو در نی نی سایت دیدین که دارای تیک آبی هستن و برای خیلیا سوال بوود ، خیلیا هم تقریبا میدونن اما برای ارتباط بهتر و شفاف سازی  لازمه بگیم که تیم نی نی سایت تصمیم گرفت تا از برند ها دعوت بکنه تا در نی نی سایت همراه ما باشن 

چرا؟؟؟؟

تا کاربران ما مستقیم باهاشون ارتباط بگیرن سوالاتشونو بپرسن و یا حتی زودتر از بقیه فضاها از مسابقات کمپین ها و حتی تخفیف ها آگاه بشن .

اکانت های دارای تیک آبی  نماینده مستقیم برند ها هستن پس در صورت ارسال پیام و یا پست و حتی درخواست دوستی شما دارید مستقیما با برند صحبت میکنید . 

خانواده نی نی سایت داره به خاطر شما عزیزان بزرگ میشه و با همراهی شما در این مسیر  تمام تلاش ما بر این است که نیاز های شما و کم و کاستی هارو بر طرف کنیم 

دوستان همیشگی شما 

تیم نی نی سایت 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اینجا هم که همش تبلیغاته

خب آخه  باید نی نی سایت در امد داشته باشه دیگه که بتونه محتوا بسازه و ویدیو و فیلم رایگان در اختیارتون بزاره و این بستر رو حفظ بکنه درست میگم؟

نمیخوایم با برند در ارتباط باشیم اگ میتونید مشکلات سایتو درست کنید

چشم  حتما برای اینکه بهترین خدمات رو به شما ها ارائه بدیم سخت در تلاشیم اما نی نی سایت خیلی خیلی ساله با ماست وقتی بخوای دستی به سر و روش بکشی ممکنه کلی مشکلات ایجاد بشه مثل بازسازی یه خونه قدیمی که یه دیوار رو میخوای بسازی باید لوله هاشم عوض کنی سیم کشی و خیلی چیزایی که ریشه ای تر هست مطمئن باشید تغییر اتفاق میفته ما تلاش میکنیم در کنار شماها 

چشم حتما برای اینکه بهترین خدمات رو به شما ها ارائه بدیم سخت در تلاشیم اما نی نی سایت خیلی خیلی سال ...

عزیزم من انتظار ندارم از این رو به اون‌رو‌بشه که میگی نمیشه و مشکلات به وجود میاد ، فقط مثل سابق بشه ، انگار مارو به اسارت گرفتید هیچ اختیاری نداریم نه میشه رفت نه میشه موند نه وقتی که میمونیم احساس رضایت داریم . دقیقا در کدوم‌تلاش هستید ؟ هر بار پیام دادم رد کردین 

عزیزم من انتظار ندارم از این رو به اون‌رو‌بشه که میگی نمیشه و مشکلات به وجود میاد ، فقط مثل سابق بشه ...

خب ببینید برای اصلاح از ریشه باید درست کرد ممکنه ما کارایی که میکنیم به چشتون نیاد چون مسائل فنی هستن اما به چشم حتما حتما همه تلاشمونو میکنیم تا اینجا عشق کنید نه اینکه حس بد داشته باشید