2777
2789
عنوان

چند درصد رو محصولم سود بکشم

739 بازدید | 25 پست

تولید کننده م و همه ی دردسرای کار با منه بعد من رو هر محصول چهل درصد سود میکنم ، فروشنده هم  که من بهش عمده میدم چهل درصد .

ینی ماهی ده تومن باید مواد اولیه بدم، اندازه ی یک کارمند تمام وقت هم کار کنم تازه تولید و تهیه مواد اولیه و فروش و تولید محتوا هم با خودم باشه، روزی۶ الی ۸ ساعت از خودم کار بکشم  تا چهارده میلیون بفروشم و فقط ۴ میلیون سود کنم .

البته تا قبل از این نه کاسب بودم نه تولید کننده و نه فروشنده و چون اصلا نمیتونستم بفروشم و خجالتی بودم با سود کم سعی کردم بفروشم که تو فروش شکست نخورم و محصولم رو دستم باد نکنه .

اما الان پشیمونم و میگم کاش بیشتر برای خودم سود میذاشتم 😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چی درست میکنی؟نمیشه واسطه رو کلا حذف کنیخودت بفروشی کلا

لواشک و میوه خشک 

تو مغازه شوهرم میفروشم کل سود مال خودمونه .

ولی به مغازه های دیگه میفروشم باید اینجوری بفروشم .

انلاینم فروش دارم که اونجا شاید شصت هفتاد تومن سود کنم ولی تو این دو سه ماه که کارمو شروع کردم شاید هر دو هفته یه بار یه دونه سفارش باشه ، منم صبر نداشتم محصولم باد کنه رو دستم تا ذره ذره انلاین جا بیفتم واسه همین به بقیه مغازه ها فروختم 

کارت خیلی خوب نیست الان همه دستگاه میوه خشک دارن بازارش رقابتیه

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
اول کارته باید سودت کم باشه مشتری جمع کنی

خودمم به همین فکر میکنم .

ولی میگم بعدا بخوام سود رو بالا ببرم شاکی نشن .

چون مغازه دار ها همین حد رو هم کلی چونه میزنن و زیر بار نمیرن تا مفت بخرن .

حتی تو فکر بالا بردن کیفیت محصول و بسته بندیم . ولی کاسبا و مغازه دارا توقع دارن محصولت کیفیت و بسته بندیش کلی بهتر بشه ولی قیمت محصول بیشتر نشه ، واسه منم نمیصرفه که به بسته بندیه گرونتر پول بدم ولی به همون قیمت قبل بفروشم 

لواشک و میوه خشک تو مغازه شوهرم میفروشم کل سود مال خودمونه .ولی به مغازه های دیگه میفروشم باید اینجو ...

اتفاقا اونجوریم خیلی خوبه

موفق باشی❤️

عکس محصولاتت و نداری ببینم چه شکلی میشه در نهایت؟

لواشک و میوه خشک تو مغازه شوهرم میفروشم کل سود مال خودمونه .ولی به مغازه های دیگه میفروشم باید اینجو ...

من یه بار لواشک گرفتم کیلویی ۲۸۰خپایی خیلی خیلی گرونه اما واقعا خوشمزه بود .فکر کن دو کیلو خریدم مثلا برا ۶ماهم تمام اونایی که شیرین و ملس بودن رو شوهرم یه روزه خورد بعد پر رو پررو می‌گفت زیاد نبود تهرانی؟کیلیویی چند میفروشی؟